News

UPDATE / VIOL ÎN VASLUI. CONTESTAŢIE privind ARESTUL! Ce au decis magistraţii

UPDATE / Magistraţii au respins cererea avocatului celor şapte violatori de a înlocui arestul preventiv pentru 30 de zile cu controlul judiciar. Aşadar, aceştia vor rămâne în continuare după...
21.08.2015 | 12:39
UPDATE  VIOL IN VASLUI CONTESTATIE privind ARESTUL Ce au decis magistratii
ADVERTISEMENT

UPDATE / Magistraţii au respins cererea avocatului celor şapte violatori de a înlocui arestul preventiv pentru 30 de zile cu controlul judiciar. Aşadar, aceştia vor rămâne în continuare după gratii.

Cei 7 violatori din Vaslui, arestaţi preventiv şi condamnaţi, în primă instanţă, la închisoare, vor să fie liberi. Tribunalul din Vaslui judecă, vineri, contestaţia celor şapte privind măsura arestului preventiv, informează România TV.

ADVERTISEMENT

Cei şapte tineri din Vaslui care au violat o fată de 18 ani au depus contestaţii de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Magistraţii de la Tribunalul Vaslui judecă, vineri, cererile acestora şi vor decide dacă aceştia rămân sau nu după gratii.

ADVERTISEMENT

Violatorii au fost, joi, vizitaţi pentru prima oară de părinţi la Penitenciarul Vaslui unde se află în carantină. Vizita a durat două ore şi toţi au ieşit nervoşi şi plânşi. Cei şapte violatorii, dar şi părinţii lor sunt îngrijoraţi de tratamentul pe care l-ar putea avea în penitenciar după ce de câteva zile puşcăriaşii îi huiduie şi îi ameninţă.

Potrivit cercetărilor făcute de anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară, de către cei şapte tineri. Reţinuţi initial de poliţişti, cei şapte tineri au fost arestaţi preventiv la trei zile după viol. La începutul lunii aprilie, aceeaşi instanţă a decis eliberarea violatorilor. Cu toate acestea, la finalul lunii august, cei şapte violatori au fost din nou arestaţi, fiind în carantină pentru 21 de zile. Ei au primit ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT