Sport

Continuă atacurile în SuperLiga din cauza arbitrajelor: „Propun o grevă, dar n-am cui”

Marcel Pușcaș continuă atacurile la adresa arbitrilor după delegarea din partida Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948.
08.04.2023 | 17:01
Continua atacurile in SuperLiga din cauza arbitrajelor Propun o greva dar nam cui
Oltenii continuă atacurile după delegarea din Universitatea Cluj - FC U Craiova 1948: „În loc să evite orice speculație, ei insită”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948 este programat sămbătă, de la ora 17:30, pe stadionul din Mediaș și oltenii speră să câștige cele trei puncte. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Iulian Călin, iar decizia l-a nemulțumit pe Marcel Pușcaș.

Marcel Pușcaș, atac după delegarea din Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Propun o grevă, dar n-am cui”

Înaintea etapei precedente din play-out-ul din SuperLiga, Marcel Pușcaș a ieșit la atac după delegarea lui Cătălin Popa la FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești. De data aceasta a fost vizat un alt „central” din județul Argeș, fiind vorba despre Iulian Călin.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș continuă să fie nemulțumit de delegările decise de CCA la meciurile celor de la FC U Craiova 1948. Acesta contestă prezența lui „centralului” Iulian Călin, din cauza legăturii acestuia cu politica și speră ca Kyros Vassaras să rezolve situația în scurt timp.

„Și eu sunt lezat. Propun o grevă, dar n-am cui. Azi, de la ora 17:30, ne arbitrează candidatul PNL la Primăria Ștefănești de Argeș, domnul Iulian Călin. Finanțatorul U Cluj este domnul Emil Boc, tot PNL.
Doamna Alina Gorghiu îi susține pe ambii.

ADVERTISEMENT

În loc ca arbitri să evite orice speculație, ei insistă. Dacă aceștia tot insistă, cineva ar trebui să taie pisica în două. Ori arbitru, ori Ajf-ist, politician sau ce-o mai vrea unul sau altul să fie. Cine s-o taie pe pisică în două? Poate domnul Vassaras, poate FRF, poate PNL?

De la domnul Iulian Călin n-am pretenții. Poate va ajunge în scurt timp forțat/recomandat politic, Prefect de Argeș, președinte al CJ Argeș, ministru al Sporturilor etc. Va arbitra și-atunci? Nu mai e decât un pas. Deloc mare. Nu suferă nimeni de mania persecuției, dar de ce vor unii să-i dea apă la moară?”, a spus Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Cel puțin celor din Argeș le plac funcțiile duble și triple”

Marcel Pușcaș este de părere că CCA putea să ia o decizie care să nu lase loc de bănuit la partida Universitatea Cluj – FC U Craiova 1948. Acesta speră ca arbitrajul să fie corect, iar meciul să se desfășoare în condiții normale.

„Chiar nu exista altă variantă la acest meci? De ce trebuie să bănuim pe cineva (PNL, IULIAN CĂLIN, ALINA GORGHIU, EMIL BOC, FRF, VASSARAS) de 0,00001 % interese, când am putea să n-o facem? Pe cuvânt de nepersecutat că ar fi fost foarte simplu.

ADVERTISEMENT

Sper ca și distinsa doamnă Gorghiu să asiste la un meci corect, fără evenimente deosebite din partea candidatului-arbitru. La fel, domnul Emil Boc. Ce ne facem, însă, cu arbitrii lezați de critici? Cel puțin celor din Argeș le plac funcțiile duble și triple mai ceva ca mamei mele pensia. Și toată lumea tace. Unora li se pare normalitatea în cea mai pură stare. Altora, nu!”, a scris Marcel Pușcaș pe paginile de socializare.

ADVERTISEMENT