Continuă atacurile la adresa lui Mirel Rădoi: ”Riști, dar trebuie și să faci față”

Traian Terzian   
în Echipa nationala
15/10/2020, 21:35
Continuă atacurile la adresa lui Mirel Rădoi: ”Riști, dar trebuie și să faci față”
Atacurile la adresa selecționerului echipei naționale a României, Mirel Rădoi, continuă și la 24 de ore de la înfrângerea în fața Austriei. Sursă foto: Sport PIctures

Atacurile la adresa selecționerului echipei naționale a României, Mirel Rădoi, continuă și la 24 de ore de la înfrângerea în fața Austriei.

Tehnicianul de la cârma primei reprezentative este arătat cu degetul de mai toți greii fotbalului românesc, care îl consideră vinovat pentru eșecurile cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ultima oară când România înregistra trei înfrângeri consecutive era anul 2010, Rădoi era titular la centrul liniei de mijloc sau în apărare, FRF era condusă de Mircea Sandu, iar selecționer era Răzvan Lucescu.

Mirel Rădoi e atacat din toate părțile

”Noi, cu nordicii, în mandatul lui Cosmin Contra, parcă am fost mai rezervaţi. Noi ne-am dorit să protejăm rezulatul şi să vedem pe parcursul jocului ce se întâmplă. Eu mă bucur pentru Rădoi, dacă nu renunţă la filosofia lui”, a declarat Adrian Mihalcea la Telekom Sport.

”Pentru noi, lipsa a trei, patru jucători contează mult. El are un stil ofensiv, dar ai probleme cu echipe care ştiu să iasă cu mingea jos. Rămân spaţii libere în care ei pot fructifica acolo. S-a întâmplat şi ieri, şi cu Norvegia. Rişti, dar trebuie şi să faci faţă”, a fost atacul subtil al fostului secund de la națională la adresa lui Mirel Rădoi.

”Faţă de septembrie ne-au lipsit trei jucători importanţi. Grigore şi Chiricheş plus Coman, care cu Austria a avut o evoluţie bună. Poate fi unul dintre motivele acestor rezultate”, a continuat Mihalcea.

”Al doilea e că nu reuşim şi nu avem jucători care joacă la un nivel bun. Presiunea aceasta se simte la meciuri. Nu poţi trece peste presiunea pusă asupra naţionalei că trebuie să te califici. Probabil că şi strategia a fost de vină”, a mai spus fostul secund al lui Cosmin Contra.

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat că va analiza posibilitatea de a părăsi conducerea echipei naţionale în luna noiembrie, după ultimele meciuri din Liga Naţiunilor. În plus, el a menționat că atâta timp cât va fi la prima reprezentativă nu va sacrifica spectacolul pentru puncte.

Nici suporterii nu mai sunt de partea lui Mirel Rădoi și asta se poate vedea cu ochiul liber din audiențele înregistrate la aceste meciuri. Dacă la primul joc, cel din Islanda, Pro TV a făcut cifre senzaționale, fanii așteptând cu sufletul la gură o calificare pentru finala barajului EURO 2021, eșecul cu Austria a înregistrat audiențe cu mult mai mici.

Închide ×