Sport

Continuă calvarul pentru Pele! A ajuns din nou la Terapie Intensivă. Mesajul emoționant al fiicei brazilianului

Din păcate, starea celui mai mare fotbalist brazilian al tuturor timpurilor s-a înrăutățit. Acesta a ajuns din nou la Terapie Intensivă, deși trecuseră doar câteva zile de când părăsise această secție.
18.09.2021 | 00:51
Continua calvarul pentru Pele A ajuns din nou la Terapie Intensiva Mesajul emotionant al fiicei brazilianului
ADVERTISEMENT

Weekend-ul începe cu o veste cât se poate de tristă pentru întreaga lume a fotbalului. Deși fusese externat din spital după intervenția chirurgicală de îndepărtare a unei tumori de colon, Pele a ajuns din nou la spital, în Terapie Intensivă.

Într-un mesaj publicat cu foarte puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, fiica sa, Kely Nascimento-DeLuca, dă, însă, asigurări că situația este sub control: „Se recuperează bine și se încadrează în limitele normale”, susține ea, atașând și o imagine recentă cu amândoi, surprinsă chiar în unitatea medicală din Sao Paulo.

ADVERTISEMENT

Pele, care în octombrie va împlini venerabila vârstă de 81 de ani, este considerat cel mai bun fotbalist brazilian al tuturor timpurilor. Asta pentru că a reușit să marcheze nu mai puțin de 77 de goluri în cele 92 de meciuri disputate de-a lungul carierei în tricoul galben-verde.

Pele a ajuns din nou la Terapie Intensivă. Mesajul fiicei sale

Salut prieteni. Nu știu ce se întâmplă cu zvonurile, dar mesajele mele sunt în plină expansiune!!! În prezent există deja o neliniște care cutreieră lumea. Această fotografie a fost făcută chiar acum.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

Poartă o vestă pentru că este Santista (n.r. din Santos) și frigul din Sao Paulo îl deranjează! Se recuperează bine și se încadrează în limitele normale.

Scenariul normal de recuperare pentru un bărbat de vârsta lui, după o operație ca aceasta, este uneori cu doi pași înainte și cu un pas înapoi. Ieri era obosit și a făcut un mic pas înapoi.

ADVERTISEMENT

Astăzi au fost doi înainte! Vreau să mulțumesc din nou și mereu echipei geniale de aici, de la Einstein, și mai multă recunoștință pentru toată energia bună pe care o transmiteți”, a transmis Kely, fiica cea mare a lui Pele, prin intermediul paginii sale de Instagram.

„Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri”

Vestea că legendarul fotbalist brazilian a ajuns din nou pe mâna medicilor, la Terapie Intensivă, a căzut ca un trăsnet pentru fani, în condițiile în care acesta le dăduse asigurări, cu un optimism ieșit din comun, că a depășit momentele dificile. Doar ce părăsise secția de Terapie Intensivă și părea să se simtă din ce în ce mai bine.

ADVERTISEMENT

Prietenii mei, acesta este un mesaj pentru fiecare dintre voi. Să nu credeți vreun minut că nu am citit miile de mesaje de dragoste pe care le-am primit.

Vă mulțumesc mult fiecăruia dintre voi, cei care v-ați dedicat un minut din ziua voastră să îmi transmiteți o energie pozitivă. Multă dragoste!

Am părăsit deja secția de Terapie Intensivă, iar acum sunt în camera mea. Sunt fericit în fiecare zi și am dispoziția necesară să joc 90 de minute și prelungiri. Vom fi împreună curând”, scria Pele, cu doar câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: