Continuă COŞMARUL lui Dan Petrescu în Rusia! A ajuns la opt meciuri fără victorei

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
17/08/2016, 22:59
Continuă COŞMARUL lui Dan Petrescu în Rusia! A ajuns la opt meciuri fără victorei

Kuban Krasnodar, echipă pregătită de Dan Petrescu, a terminat la egalitate partida disputată pe propriul teren, contra celor de la Sibir, scor 1-1. Jitnev a deschis scorul pentru Kuban, în minutul 40, dar după doar două minute, oaspeţii au egalat prin Votinov. Echipa lui Petrescu a ratat o lovitură de pedeapsă în repriza a doua, prin Iljin.

Dan Petrescu traversează o perioadă nefastă în cariera sa de antrenor. A ajuns în liga a doua din Rusia, acolo unde spera la începutul sezonului că o va putea promova pe Kuban Krasnodar.

Startul de sezon în liga secundă este, însă, unul de coşmar pentru Dan Petrescu. Echipa sa nu a reuşit să obţină nici o victorie în actuala ediţie de campionat şi se află pe penultimul loc, cu doar cinci puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×