Sport

Continuă curățenia la Universitatea Craiova. Ce jucători importanți se regăsesc pe „lista neagră”

Dan Nistor, mijlocașul central al celor de la Universitatea Craiova, nu va mai continua în Bănie, iar pe lista plecărilor se mai află și alți jucători.
30.05.2022 | 19:31
Continua curatenia la Universitatea Craiova Ce jucatori importanti se regasesc pe lista neagra
Nu mai puțin de 8 jucători ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această vară. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a renunțat deja la Marius Constantin (37 de ani) și Alexandru Mateiu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar pe lista disponibilizărilor mai sunt și alte nume importante.

Dan Nistor nu va mai continua la Universitatea Craiova

Deși Dan Nistor mai are contract cu Universitatea Craiova până în 2023, gsp.ro anunță că „Ceapă” nu va mai continua în Bănie din această vară.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, pe lista neagră se mai află alți patru jucători: Antoine Conte, Ovidiu Bic, Ionuț Vînă și Mihai Căpățână.

Sorin Cârțu, președintele clubului, a fost primul oficial care a semnalat că urmează restructurări: „Ca să începem să achiziționăm, trebuie să eliberăm mai întâi poziții în lot”, mai ales că „leii” au lot destul de numeros.

ADVERTISEMENT

Problema conducerii clubului este că toți acești jucători, cu excepția lui Antoine Conte, se află în continuare sub contract cu Universitatea Craiova și vor trebui să ajungă la înțelegeri amiabile pentru rezilierea contractelor, ceea ce implică și un efort financiar.

Atanas Trică va fi și el împrumutat la CSA Steaua: „M-am întâlnit deja cu patronul Mihai Rotaru”

Atanas Trică a reușit să înscrie primul gol în Casa Pariurilor Liga 1 împotriva lui Dinamo, iar FANATIK a anunțat că atacantul va fi împrumutat la CSA Steaua București: „El va fi împrumutat un an de zile și m-am întâlnit deja cu patronul Mihai Rotaru, alături de Lorena. A înțeles și el și e pe aceeași lungime de undă cu noi. Este bine pentru copil să capete experiență, trece la alt nivel și se va învăța și cu presiune. La Steaua e presiune tot timpul.

ADVERTISEMENT

El este jucătorul Craiovei, doar că va fi împrumutat un an de zile, ceea ce e bine și pentru club și pentru Atanas. Se va întoarce la Craiova mai puternic și Atanas își dorește foarte mult acest împrumut. Dacă nu își dorea nu continuam discuțiile. Daniel Oprița l-a urmărit tot timpul și îl dorește foarte mult”.

Cel mai probabil, nepotul lui Ilie Balaci se va întoarce în vara lui 2023 la Universitatea Craiova sau împrumutul îi va fi prelungit: „Eu am vorbit cu Eugen și vom vedea după un an ce își dorește și ce evoluții va avea. Poate rămâne și mai mult. Eu îl știu de la 11 ani, când l-am luat la antrenament la Juventus București”, a declarat și Daniel Oprița pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf își dorește transferuri pe două posturi cheie

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, își dorește cu orice preț un fundaș central și un mijlocaș de bandă stânga, însă criteriile sunt destul de exigente, iar ce doi trebuie să aducă instant un plus în jocul echipei.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Alexandru Mateiu nu a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului și are șanse mari să ajungă la Sepsi, unde era dorit încă din iarnă, în timp ce Ovidiu Bic este dorit de Emil Săndoi la Chindia Târgoviște. În cazul lui Antoine Conte, Universitatea Craiova nu va activa opțiunea de cumpărare.

De altfel, tot site-ul nostru a anunțat și faptul că Sepsi Sfântu Gheorghe este interesată să îl transfere și pe Dan Nistor, după ce fostul fundaș central al Craiovei, Mihai Bălașa a semnat în iarnă cu covăsnenii.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT