Sport

Continuă „înțepăturile” lui Nicolae Dică după plecarea de la FCSB: “Omrani și Crețu sunt buni la PlayStation”

Nicolae Dică își continuă „înțepăturile” după ce a plecat de la FCSB și a dezvăluit că Billel Omrani și Vali Crețu sunt buni la fotbal pe PlayStation.
15.11.2022 | 20:42
Continua intepaturile lui Nicolae Dica dupa plecarea de la FCSB Omrani si Cretu sunt buni la PlayStation
Continuă „înțepăturile” lui Nicolae Dică după plecarea de la FCSB. Sursă foto: easports.com
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României a făcut dezvăluirea după ce a vizionat un filmuleț în care mai mulți jucători ai echipei se jucau pe consolă.

Continuă „înțepăturile” lui Nicolae Dică după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică și-a continuat „înțepăturile” după plecarea de la FCSB, vorbind despre jucătorii vicecampioanei României, care se jucau pe PlayStation:

ADVERTISEMENT

„Eu aș prefera copiii de 10-15 ani să joace fotbal pe-afară decât să se joace pe PlayStation. Nu vă voi spune exact cine se juca pe PlayStation”.

În cele din urmă, Nicolae Dică a revenit asupra a ceea ce a spus și a dezvăluit că Valentin Crețu și Billel Omrani se jucau mult fotbal pe consola video.

ADVERTISEMENT

„Crețu e bun pe PlayStation și Omrani la fel. Îți faci echipa cum vrei, ai și campionatul României”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

MM Stoica, împotriva jocurilor video

MM Stoica, managerul general al vicecampioanei României, este împotriva jocurilor video, despre care a spus că sunt înfiorătoare mai ales pentru tinerii fotbaliști.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte puţini fotbalişti care se uită la meciuri. Este foarte rău, e tragic. Eu mă ataşez foarte repede de jucătorii care se uită cu adevărat la meciuri, nu la FIFA sau la Manager. 

Explicația pentru asta ar fi jocurile video. Am spus-o, o repet. Sunt cel mai mare flagel, alături de droguri, alcool. Chiar mai rău decât fast food-ul. Sunt înfiorătoare!”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă jucători ai „roș-albaștrilor”, a recunoscut că se joacă pe PlayStation: După ce termin antrenamentul, sala și ce mai am de făcut, mă duc acasă, mă odihnesc, apoi mă uit la un serial sau un film. Mă și joc puțin la Playstation și ies seară să mănânc. Da, sunt bun la Playstation și am câțiva adversari din echipă.

N-am făcut momentan turnee, dar are fiecare echipa lui și se joacă la Ultimate Team. Merg și la cinema, cam o dată la două-trei săptămâni, îmi place să mă uit foarte mult la filme.

Cam atât, am o viață liniștită. Totul depinde de fotbal. Dacă sunt bine pe partea fotbalistică, sunt bine și în viața de zi cu zi”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1x” la Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT