Fotbal international

Continuă ironiile la adresa lui Istvan Kovacs, doar „rezervă” la Campionatul Mondial: „Arată cel mai bine cu tăblia aia în mână!”

Basarab Panduru a fost ironic la adresa situației lui Istvan Kovacs, care nu a arbitrat până acum niciun meci la Campionatul Mondial.
30.11.2022 | 09:53
Continua ironiile la adresa lui Istvan Kovacs doar rezerva la Campionatul Mondial Arata cel mai bine cu tablia aia in mana
Basarab Panduru, ironic la adresa situației lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră totuși că Istvan Kovacs este cel mai serios arbitru de la Cupa Mondială din Qatar, chiar dacă a recunoscut că nu îl cunoaște personal pe arbitru.

Basarab Panduru, ironic la adresa situației lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial

Basarab Panduru a fost ironic la adresa situației lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial, acesta neprimind niciun meci de arbitrat până în prezent.

ADVERTISEMENT

Centralul din Carei a fost delegat pentru a șaptea oară ca al patrulea arbitru la un meci din Qatar, dar nu a primit încă onoarea să conducă vreo partidă la centru. Chiar dacă s-a bucurat de acest privilegiu până și o femeie, franțuzoiaca Stepahien Frappart urmând să arbitreze Costa Rica – Germania.

„Arată bine acolo de ce să-l schimbi? Arată cel mai bine când stă cu tăblia aia în mână. Pare o problemă să fii tu singurul care nu primești meci la Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Mi se pare printre cei mai serioși arbitri din cei care sunt acolo. Nu îl cunosc personal, nu știu, dar așa mi se pare”, a spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Ion Crăciunescu a explicat de ce Istvan Kovacs e rezervă

Ion Crăciunescu a vorbit și el despre motivul pentru care Istvan Kovacs a fost doar rezervă la Campionatul Mondial din Qatar: Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve.

ADVERTISEMENT

Așa s-a făcut acum, de-asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva. Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă”.

„Nu i se va da niciun meci decât dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT