Fotbal international

Continuă jafurile în locuinţele starurilor din Premier League. Riyad Mahrez e ultimul pe listă, cu o pagubă de 500.000 de euro

31.05.2020 | 12:27
Continua jafurile in locuintele starurilor din Premier League Riyad Mahrez e ultimul pe lista cu o paguba de 500000 de euro
ADVERTISEMENT

Continuă seria jafurilor în locuinţele starurilor din Premier League. Având salarii exorbitante fotbaliştii din campionatul Angliei au devenit în ultimii ani o ţintă predilectă pentru grupurile de răufăcători care acţionează pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii.

Seria jafurilor din locuinţele starurilor din Premier League a continuat cu Riyad Mahrez

Seria jafurilor din locuinţele starurilor din Premier League continuă cu furtul căruia i-a căzut victimă un jucător important de la Manchester City. Este vorba de internaţionalul algerian Riyad Mahrez.

ADVERTISEMENT

Jucătorul transferat de la Leicester pentru suma de 67 de milioane euro a fost uşurat, în urma jafului din locuinţa sa, de bunuri în valoare de peste 500.000 de euro, o sumă realmente considerabilă.

Hoţii l-au urmărit pe Mahrez să plece şi au acţionat

Tabloidul The Sun susţine că hoții l-au urmărit pe Mahrez, au așteptat să părăsească domiciliul și au furat trei ceasuri de lux, evaluate la peste 300.000 de euro, tricouri de fotbal rare, în valoare de 170.000 de euro, și 55.000 de euro cash.

ADVERTISEMENT

Spargerea dată la locuinţa din Manchester a fotbalistului lui City devine aşadar încă o filă la dosarul de acum stufos al atacurilor declanşate de bandele de infractori, poliţia bănuind că în cele mai multe cazuri cei care operează sunt străini.

Mult mai gravă a fost situaţia lui Dele Alli

Cu puţin timp în urmă internaţionalul englez Dele Alli, de la Tottenham, a trăit o experienţă mult mai dură decât Mahrez, căruia i-a rămas doar de constatat paguba produsă în urma jafului.

ADVERTISEMENT

La Dele Alli lucrurile au stat mult mai rău, pentru că el şi iubita sa, Ruby Mae, s-au trezit pur şi simplu cu răufăcătorii în casa fotbalistului, înarmaţi cu cuţite şi jucătorul a suferit câteva răni uşoare la faţă, în încercarea sa de a opune rezistenţă

Tot mai mulţi jucători din Premier League apelează la câini de pază

Din acest motiv tot mai mulţi jucători din Premier League consideră că în locul contractelor cu firme de pază mult mai sănătos este să ai pe proprietate un câine ciobănesc sau de talie mare, special dresat pentru astfel de situaţii.

ADVERTISEMENT

Cum pentru ei banii nu au fost vreodată vreo problemă fotbaliştii au plătit sume mari pentru a avea aceşti paznici pe patru picioare, pregătiţi special de dresori specializaţi.

ADVERTISEMENT
Tags: