Sport

Continuă laudele după a treia victorie a FCSB-ului în SuperLiga: „Dică a făcut schimbări bune” / „Omrani dă cel mai bun randament”

FCSB a câștigat a treia partidă a sezonului în SuperLiga, scor 2-0 cu Petrolul Ploiești, iar laudele pentru echipa pregătită de Nicolae Dică nu au întârziat să apară.
10.10.2022 | 10:36
Continua laudele dupa a treia victorie a FCSBului in SuperLiga Dica a facut schimbari bune  Omrani da cel mai bun randament
Continuă laudele pentru FCSB după victoria din campionat, scor 2-0 pe terenul celor de la Petrolul Ploiești. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat al treilea meci al sezonului din campionat, după 2-0 la Ploiești. Astfel, după ce a fost aspru criticată la finalul meciului din Danemarca, a venit rândul ca echipa finanțată de Gigi Becali să fie lăudată.

Basarab Panduru, cuvinte de laudă la adresa FCSB-ului: „ A jucat ce trebuia”

După ce i-a criticat la finalul meciului cu Silkeborg, pierdut de „roș-albaștrii”, scor 0-5, Basarb Panduru a lăudat prestațiile jucătorilor și antrenorului de la FCSB la finalul meciului de la Ploiești. În vârstă de 52 de ani, Panduru consideră că Petrolul a abordat „pașnic” meciul de pe „Ilie Oană”.

ADVERTISEMENT

„FCSB a jucat ce trebuia, a făcut schimbări bune. Dică a înțeles că trebuie să câștige meciurile. La început, nu vedeai o mare victorie a lui FCSB. Totuși, Petrolul nu avea agresivitate, să vină să pună presiune, avea parcă prea mult respect față de cei de la FCSB.

Ploieștenii nu au luat niciun cartonaș galben în prima repriză. Totul a fost frumos, de asta te-au și bătut până la urmă!”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, entuziasmat după victoria FCSB-ului: „Cel mai bun meci din acest sezon”

Ilie Dumitrescu i-a lăudat, de asemenea, pe fotbaliștii lui Nicolae Dică. Fostul mare internațional consideră că evoluția FCSB-ului din partida de la Ploiești este cea mai solidă din acest sezon. Analistul l-a remarcat pe Andrei Cordea, despre care a dat de înțeles că Gigi Becali va obține bani mulți în urma unui eventual transfer.

„FCSB a avut o exprimare consistentă pe faza ofensivă. Cordea, omul meciului, cel mai bun jucător de pe teren. Îl vedem și extremă, și între linii, apoi în locul lui Omrani. E un jucător cu o mobilitate foarte bună. Omrani începe să prindă contur și să-și pună calitățile în slujba echipei.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani dă cel mai bun randament când joacă cu un nouă clasic. Coman e acolo, activ, mă bucur că a marcat. Edjouma și Olaru au făcut un meci foarte bun. Edjouma, superior.

Când a intrat Nikolov în locul lui Compangno, s-a înțeles că «trebuie să gestionăm rezultatul», dar Petrolul a avut doar o ocazie. Cel mai bun meci din acest sezon pentru FCSB. Ideal ar fi ca cea mai bună formulă să apară joi, trebuie să joci și pentru fani. Ai un lot extrem de valoros, Tavi Popescu, Miculescu, dar trebuie să dai ceva înapoi și fanilor. A fost o rușine, am primit o mulțime de mesaje”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică se gândește la returul cu Silkeborg

FCSB a jucat un meci decisiv pe „Ilie Oană” atât în ceea ce privește clasarea pe un loc de play-off, cât și continuitatea lui Nicolae Dică pe banca „roș-albaștrilor”. După ce a obținut o victorie importantă, scor 2-0 cu Petrolul, atenția tehnicianului s-a îndreptat spre returul cu Silkeborg.

“Am făcut o partidă foarte bună, nu i-am dat șanse adversarului. În ultimele 15-20 de minute am făcut pasul în spate și i-am lăsat să preia inițiativa. Dar îi felicit pe băieți pentru curaj, am meritat victoria. Nu mai vorbim acum de meciul din Danemarca.

Suntem la a doua victorie consecutivă în campionat. Suntem în grafic. Ne așteaptă meciul din Europa, avem de luat o revanșă. În funcție de feedback-ul de la jucători vom folosi o parte din ei. Coman a avut niște crampe, Radunovic a cerut schimbare la pauză”, a mărturisit Nicolae Dică, la finalul meciului cu Petrolul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT