Sport

Continuă nemulțumirile privind selecția făcută de Edi Iordănescu la echipa națională: ”De ce nu i-o fi chemat?”

Selecția făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naționale din Liga Națiunilor a stârnit multe discuții, iar Florin Gardoș nu înțelege absența a doi jucători.
23.09.2022 | 13:10
Continua nemultumirile privind selectia facuta de Edi Iordanescu la echipa nationala De ce nu io fi chemat
Selecția făcută de Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naționale din Liga Națiunilor a stârnit multe discuții, iar Florin Gardoș nu înțelege absența a doi jucători. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

România va întâlni Finlanda în deplasare și Bosnia-Herțegovina pe teren propriu în ultimele partide din actuala ediție a Ligii Națiunilor și speră să evite retrogradarea în Divizia C.

Edi Iordănescu, criticat pentru selecția de la echipa națională

Edi Iordănescu a decis să-i lase acasă pe Alexxandru Maxim și Alexandru Mitriță, iar Vlad Chiricheș absentează din cauza unei probleme medicale, dar selecția la echipa națională îl nedumerește pe fostul fundaș Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

”Mă gândeam la Drăgușin, apropo că avem șase jucători din Serie B. De ce nu l-o fi chemat pe Drăgușin? Am văzut că joacă, e tânăr. În contextul în care Chiricheș e accidentat și trebuia să chemi pe cineva de urgență…

Ok, și Mitrea a mai fost pe la echipa națională, are o altă experiență și o altă maturitate, dar în ideea asta în care vrei să aduci jucători tineri, să reconstruiești.

ADVERTISEMENT

Mă mai gândeam la Bicfalvi, care a lipsit în ultimii ani la echipa națională, deși joacă bine în Rusia. Și acum are un început bun de sezon la FC Ural. M-am uitat la mijlocașii convocați, da, sunt mai tineri, de perspectivă, dar mergând pe aceeași logică nu înțeleg de ce nu s-a mers pe aceeași idee și la fundașii centrali”, a declarat Gardoș, la Pro Arena.

Supriza lui Iordănescu jr pentru întâlnirea cu Finlanda

Pentru meciul de la Helsinki, selecționerul Edi Iordănescu pregătește o surpriză prin care își dorește să pună pe picior greșit adversarul. FANATIK a aflat că Deian Sorescu va fi forțat titular împotriva nordicilor, el fiind un jucător polivalent.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Finlanda, selecționerul a ținut să explice de ce a preferat să-l convoace pe Florinel Coman, în ciuda formei slabe arătate, și i-a lăsat acasă pe Maxim și Mitriță.

Ionel Ganea i-a transmis un mesaj ferm lui Edi Iordănescu prin intermediul FANATIK, înainte de ultimele două meciuri ale ”tricolorilor” din Liga Națiunilor, și crede că principalul vinovat pentru situația actuală a naționalei este președintele FRF, Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Ilie Dumitrescu a dezvăluit că este încântat de fundașii centrali Adrian Rus și Ionuț Nedelcearu și ar vrea ca selecționerul Edi Iordănescu să înceapă cu ei titulari întâlnirea Finlanda – România.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,73 este cota pentru „total cornere a doua repriză: peste 4,5” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT