Fotbal intern

Continuă plecările de la Rapid: Ovidiu Burcă și-a dat demisia! Cine ar putea să-i ia locul. Update

08.08.2020 | 14:10
Continuă plecările de la Rapid: Ovidiu Burcă și-a dat demisia! Cine ar putea să-i ia locul. Update
Continuă plecările de la Rapid: Ovidiu Burcă și-a dat demisia!
ADVERTISEMENT

Ratarea promovării în Liga 1 lasă urme adânci la Rapid. După ce președintele Daniel Pancu este foarte aproape de a renunța la funcție și a reveni în antrenorat, urmând să semneze cu Poli Iași, azi a venit rândul altui conducător să-și anunțe demisia de la clubul giuleștean.

Este vorba despre managerul general Ovidiu Burcă, aflat de 3 ani în conducerea clubului, acesta motivându-și decizia prin faptul că a venit momentul să lase locul altor persoane, care să readucă Rapidul în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Nici antrenorul Dan Alexa nu se simte prea bine după ratarea promovării, conducerea „vișiniilor” fiind în căutarea unui nou tehnician pentru sezonul viitor. Deși s-a vehiculat intens în ultima vreme numele lui Edi Iordănescu, se pare că cele mai mari șanse le are în acest moment Viorel Moldovan.


UPDATE, 8 august, ora 13:47 / Rămas fără conducere după plecările lui Daniel Pancu și Ovidiu Burcă, clubul Rapid pregătește o lovitură de imagine și încearcă să-l readucă în staff-ul administrativ pe Daniel Niculae, după cum susține Prosport. Mutarea ar fi facilitată și de faptul că Pancu și Burcă, doi dintre oamenii din cauza cărora Niculae a părăsit Rapidul, nu se mai regăsesc acum în club. Prin această mișcare, finanțatorul Victor Anghelescu încearcă și o reconciliere cu fanii „vișiniilor”, Daniel Niculae fiind o legendă a grupării giuleștene. Aceeași sursă susține și că se încearcă instalarea pe banca tehnică a cuplului Bogdan Andone – Vasile Maftei, însă e greu de crezut că acest lucru se va întâmpla, din cauză că cei doi tehnicieni tocmai și-au prelungit contractul cu prim-divizionara Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INIȚIALĂ 8 august, ora 11:54

Ovidiu Burcă și-a anunțat demisia de la Rapid

Ovidiu Burcă, managerul general al Rapidului, și-a anunțat sâmbătă, printr-o postare pe Facebook, demisia din funcția pe care o deținea la Rapid. Decizia sa este surprinzătoare, pentru că în ultimele zile lăsase impresia că va continua la club și era în căutarea unui nou antrenor, cu care să se atace promovarea în sezonul viitor.

„Povestea trebuie să continue!
Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.

Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga.

ADVERTISEMENT

Rapid🖤

Posted by Ovidiu Burca on Saturday, August 8, 2020

Vreau să mulțumesc oamenilor care au susținut acest proiect, lui Andrei , Victor și Dan. Sunt obligați să meargă mai departe oricât de dificil li s-ar părea.

Rapidul înseamnă suferință. Știu că nu le este ușor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forța materială, spirituală și viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinși de asta și să le asigure sprijinul lor necondiționat. Împreună vor reuși. Doar împreună.

Pentru mine a fost o onoare și o mândrie să fac parte din familia Rapid! Am conștiința împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniștit și împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor și valorilor mele de viață indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări și unor noi provocări în viață mea.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieții mele dar și celor care m-au criticat. Și unii și alții mi au dat forță și m-au inspirat.

Mulțumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa”, scrie Ovidiu Burcă în postarea de pe Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri