ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Continuă plecările din haita lui Stoican! Un atacant îi spune “PA” lui Dinamo!

La Dinamo exodurile continuă, ultimul pe lista conducerii dinamoviste care a fost împrumutat fiind Valentin Balint! Atacantul în vîrstă de 19 ani a fost trimis de şefii din "Groapă" la Corona...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 15.01.2014 | 18:20
Continuă plecările din haita lui Stoican! Un atacant îi spune
Vlad Chiriches, Valentin Balint.

La Dinamo exodurile continuă, ultimul pe lista conducerii dinamoviste care a fost împrumutat fiind Valentin Balint! Atacantul în vîrstă de 19 ani a fost trimis de şefii din “Groapă” la Corona Braşov pentru următoarele şase luni,  “alb-roşiii” aşteptînd în schimb maleabilitatea celor de sub Tîmpa pentru achiziţionarea lui Sergiu Buş.

ADVERTISEMENT

Neaflat în planurile de viitor ale lui Flavius Stoican, tînărul atacant s-a consultat cu şefii lui Dinamo, împreună hotărînd că varianta împrumutului la o formaţie de Liga 1 este potrivită atît pentru club, cît şi pentru jucător, care ar urma să evolueze următoarea jumătate de an la Corona Braşov, sub comanda lui Ionel Gane. Prin această mutare, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache speră să faciliteze achiziţionarea lui Sergiu Buş, vîrful de 21 de ani al braşovenilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!