Continuă problemele la Rio! Două accidente în aceeaşi zi! O cameră suspendată a căzut în Parcul Olimpic

Gabriel Esanu   
in Sporturi
15/08/2016, 23:59
Continuă problemele la Rio! Două accidente în aceeaşi zi! O cameră suspendată a căzut în Parcul Olimpic

În afara de gravele problemele de securitate întîmpinate pe parcursul Jocurilor Olimpice, organizatorii de la Rio 2016 au parte şi de ghinion. Două incidente neaşteptate au avut loc astăzi şi au pus în pericol integritatea corporală a unor oameni din zona Parcului Olimpic.

O cameră suspendată, amplasată la mare înălţimea căzut în Parcul Olimpic şi a rănit uşor două femei. Incidentele s-au petrecut în zona Arenei Carioca 1, în care se desfăşoară întrecereile de baschet.

Un alt accident, de această dată rutier, petrecut pe autostrada care face legătura între Copacabana şi Parcul Olimpic, a creat panică la Rio. Un autobuz a intrat într-un copac şi a blocat traficul spre Parcul Olimpic timp de patru ore.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×