Fotbal international

Continuă problemele la Chelsea! Doi fotbalişti au intrat în conflict în urma unor declaraţii făcute la echipa naţională

Tiemoue Bakayoko a declarat că se crede mai bun decât colegul său de la Chelsea, N’Golo Kante, cel care a fost desemnat cel mai bun jucător din Premier League în ultimul sezon după ce a contribuit la câştigarea titlului cu formaţia londoneză.
13.11.2017 | 18:12
Continua problemele la Chelsea Doi fotbalisti au intrat in conflict in urma unor declaratii facute la echipa nationala

N’Golo Kante, mijlocaşul francez de pe Stamford Brigde, a lipsit în ultima perioadă din cauza unor probleme musculare, iar mai mulţi specialişti au afirmat că absenţa fotbalistului a contribuit la forma mai puţin bună a echipei lui Conte. Tiemoue Bakayoko, fotbalistul cumpărat cu 45 de milioane de euro de la AS Monaco, este însă de părere că el poate să ajute mai mult echipa.

Reacţia internaţionalul francez a venit după ce Didier Deschamps l-a lăsat în afara lotului pentru meciurile amicale cu Ţara Galilor şi Germania. Bakayoko se teme pentru locul său în lotul care urmează să se deplaseze în vară la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor şi a declarat că se simte dezamăgit de alegerea făcută de antrenorul echipei naţionale

Bakayoko şi Kante sunt colegi la Chelsea

În ciuda faptului că Bakayoko şi Kante împart vestiarul la Chelsea, fotbalistul venit de la Monaco nu a ezizat să îl atace: “Eu cred în această Cupă Mondială şi este unul dintre obiectivele mele. Joc pentru o echipă mare şi cred că acest lucru mă ajută. Eu cred că Adrien Rabiot, Kante, Blaise Matuidi, Corentin Tolisso nu sunt mai buni ca mine. Respect decizia antrenorului, la fel cum îi respect şi pe jucătorii convocaţi”, a fost mesajul lui Bakayoko. 

Franţa s-a calificat la Campionatul Mondial din Rusia, însă Didier Deschamps are o misiune dificilă în alcătuirea lotului care urmează să fie deplasat la turneul final. Selecţionerul din Hexagon are numeroase variante pentru fiecare poziţie din teren şi este aproape imposibil să îi mulţumească pe toţi cei care au impresia că merită un loc în lotul de 23.