Fotbal intern

Dosar penal pentru Florinel Coman! Ce a făcut vedeta celor de la FCSB

22.02.2021 | 20:05
Dosar penal pentru Florinel Coman Ce a facut vedeta celor de la FCSB
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, traversează o perioadă mai puțin fastă, în ciuda faptului că formația sa este lider în Liga 1, iar mai nou are probleme cu legea și s-a ales cu un dosar penal.

”Perla” lui Gigi Becali s-a accidentat în meciul cu Backa Topola și a stat pe tușă trei luni de zile, deși inițial se credea că lovitura primită nu este chiar atât de gravă.

ADVERTISEMENT

Coman a revenit pe gazon la meciul cu UTA Arad de la începutul lunii decembrie și  a reușit să înscrie, iar toată lumea credea că jucătorul este pregătit să continue panta ascendentă, însă lucrurile nu au mers în direcția dorită.

Dosar penal pentru vedeta FCSB-ului, Florinel Coman

Și pentru ca sitiația să fie completă, Florinel Coman are acum probleme și în afara terenului, starul celor de la FCSB alegându-se cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului g4media.ro, ”perla” lui Gigi Becali a fost prins de agenții rutieri circulând pe Autostrada Soarelui cu 165 km/oră. Jucătorul se deplasa cu mașina dinspre Constanța spre București.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 și a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere internațional. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că fotbalistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 24 de ore, iubita jucătorului de la FCSB, Ioana Timofeciuc, a postat pe rețelele de socializare un scurt videoclip în momentul în care se află în mașină alături de Florinel Coman, iar pe fundal se aude piesa ”De ce să mint”, cântată de rapperul oltean El Nino.

Pe filmare se vede cum jucătorul nu pare foarte interesat de melodia din fundal și pare să butoneze telefonul mobil. Esdte foarte probabil ca cei doi să se fi întâlnit în weekend la malul Mării Negre, după ce Coman a jucat sâmbătă seară în partida împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman nu a mai avut prestațiile excelente dinaintea accidentării, iar după reușita din partida cu UTA nu și-a mai trecut numele pe lista marcatorilor, în ciuda faptului că a avut ocazii importante la aproape toate întâlnirile jucate.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT