Sporturi

Continuă problemele pentru Mihaela Buzărnescu! Rezultatul ultimelor analize

18.09.2018 | 12:30
Continua problemele pentru Mihaela Buzarnescu Rezultatul ultimelor analize

Mihaela Buzărnescu întâmpină noi probleme după accidentarea la gleznă. Românca în vârstă de 30 de ani a aflat rezultatul ultimelor analize efectuate.

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat grav la Toronto și nu a mai jucat de atunci în circuitul WTA. A lipsit inclusiv de la US Open, turneu pentru care a forțat totuși înscrierea, pentru a abandona chiar înainte de meciul de debut. Tocmai de asta a fost acuzată de Mandy Minella, cea care crede că românca știa că nu are cum să participe, dar s-a înscris doar pentru a lua banii pentru participarea în primul turDacă Mihaela ar fi intrat accidentată pe teren, ar fi riscat o amendă severă, între 25-45.000 de dolari. Pentru că s-a retras înainte de începerea turneului, Mihaela a primit de la organizatori jumătate din suma acordată pentru prezenţa în primul tur, care este de 54.000 de dolari, deci 27.000 de dolari. Buzărnescu a mai jucat doar o singură dată la US Open, în 2017, când a ieşit încă din primul tur, ce e drept, adversară fiindu-i una dintre cele mai bune jucătoare din lume, daneza Caroline Wozniacki.

După ce a ratat ultimul Grand Slam al sezonului, US Open, Miki a decis să stea în continuare în afara terenului, pentru a reveni doar la momentul în care se va simţi sută la sută refăcută. Mihaela, care a avut un an 2018 excelent, ajungând în primele 30 de jucătoare ale lumii, nu scapă nici acum de durerile de la gleznă. Potrivit ziare.com, românca în vârstă de 30 de ani ar amâna din nou revenirea în circuit.

Mihaela Buzărnescu întâmpină noi probleme după accidentarea la gleznă

Se pare că Mihaela Buzărnescu a efectuat revent un set de analize care nu a ieşit tocmai aşa cum şi-ar fi dorit. MAi exact, RMN-ul a arătat că Buzărnescu nu este încă recuperată complet după ce şi-a rupt tendonul şi că are şanse minime să joace la primele turnee din sezonul asiatic.

Astfel, chiar daca plănuia să joace la turneul de la Wuhan, din China, care debutează în data de 24 septembrie, Miki va trebui să îşi modifice obiectivele. Este de aşteptat ca ea să călătorească în China, însă probabil nu va risca o recidivă pe final de sezon. În aceste condiţii, revenirea Mihaelei pe terenul de tenis se va produce la finalul acestei luni, la China Open, turneu ce va începe în Beijing pe 29 septembrie.

Mihaela Buzărnescu vrea în top 10 WTA: “Ar fi incredibil”

Înainte de revenirea pe teren, la Wuhan, Mihaela Buzărnescu a rememorat primele momente ale carierei. Și, în plus, își face planuri foarte îndrăznețe. A ajuns pe poziția 23 WTA după turneele de la care a lipsit, dar este convinsă că are forța de a-și îndeplini marele vis al copilărie. Să intre cât mai curând posibil în top 10.

“Îmi amintesc că băteam mingea de peretele din sufragerie de multe ori, îmi amintesc că l-am și crăpat. Dacă aș putea să ajung top 10 ar fi incredibil”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru ProTV. A doua jucătoare a României a fost prezentă la deschiderea școlii 190 din București, în zona Piața Sudului. A vorbit și despre incidentele provocate de Serena Williams la finala US Open.

“I-am înteles frustrarea. pentru că eu cred ca iși dorea foarte foarte tare să câștige acel turneu. Eu trăiesc fiecare moment, fiecare clipă și îmi doresc să câștig, iar atunci îmi doresc să mă exteriorizez mai mult”, mai spune Buzărnescu.