Life

Continuă procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard: probe falsificate și controverse privind rolul actriței din Aquaman

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard continuă cu o nouă înfățișare în fața instanței, marți, 17 mai 2022. Actrița este audiată în procesul intentat de fostul ei soț pentru defăimare.
18.05.2022 | 11:47
Continua procesul dintre Johnny Depp si Amber Heard probe falsificate si controverse privind rolul actritei din Aquaman
Noi detalii din telenovela procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard
ADVERTISEMENT

Telenovela Johnny Depp-Amber Heard atinge noi cote paroxistice în audierea actriței din Aquaman. Presa internațională aduce elemente interesante privind relația pe care au avut-o cei doi.

Amber Heard, acuzată că a recurs la falsuri pentru a-l îngropa pe Johnny Depp

Actrița a fost acuzată că a falsificat pozele cu rănile pe care i le-ar fi provocat Johnny Depp. În tot acest vacarm s-a discutat și despre rolul pe care aceasta l-ar fi obținut datorită fostului soț.

ADVERTISEMENT

Amber Heard a fost dată în judecată de Depp. Acesta îi solicită daune morale de 50 de milioane de euro. Actorul a chemat-o în instanță pentru că fosta soție a lăsat să se interpreteze că a fost agresată sexual și bătută de el. Afirmațiile actriței au fost făcute într-un articol de opinie din 2018. Declarațiile sale au fost publicate în Washington Post.

Cu toate că Amber Heard nu l-a nominalizat în mod explicit pe Johnny, el susține că insinuările făcute de artistă sunt evident. Comentariile ei i-ar fi afectat capacitatea de a munci. De asemenea, Depp a motivat că planarea unor astfel de suspiciuni asupra lui i-au afectat profund imaginea.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar fi avut mai multe altercații când erau împreună, notează The Independent. Site-ul britanic scrie că Amber Heard l-ar fi agresat la rândul ei pe Depp. Acesta spune că de cele mai multe ori a reacționat în aceste lupte fizice cu fosta parteneră pentru a se apăra.

Una dintre altercațiile despre care s-a vorbit în cea mai nouă înfățișare în instanță a avut loc în Australia, unde cei doi s-au rănit serios. Mai mult decât atât, Heard a fost acuzată că a apelat la trucaje pentru a-l pune într-o lumină proastă pe actor.

ADVERTISEMENT

Rolul din Aquaman, obținut datorită lui Depp?

Actrița ar fi înscenat o situație pentru a-i face rău lui Depp, punând cocaină la micul dejun cu scopul de a face o poză și a-l da în vileag pe Johnny. A vrut să sugereze, astfel, că agresiunile sale s-ar fi produs și pe fondul consumului de droguri.

Într-o altă depoziție preînregistrată, unul din prietenii lui Heard, Tiller Wright, a declarat că Depp ar fi recunoscut faptele de agresiune. Confesiunea actorului ar fi fost făcută într-o conversație privată purtată cu acesta. Depp i-ar fi povestit despre accesele de gelozie care i-au alimentat problemele cu alcoolul. Din cauza geloziei ar fi reacționat de multe ori impulsiv.

ADVERTISEMENT

Pentru ca noul episod al telenovelei să fie complet, Amber a trebuit să dea explicații și despre rolul pe care l-a jucat în filmul „Aquaman” (2018).

Interpreta Merei a negat că Johnny Depp i-ar fi obținut rolul. Avocata lui Depp, Camille Vasquez, a spus că ”piratul din Caraibe” și-a pus obrazul pentru ca fosta soție să joace în această producție.

Amber Heard ar putea să nu mai apară în „Aquaman 2” din cauza acestui scandal. Producătorii filmului i-au în considerare să o înlocuiască pe fosta nevastă a lui Johnny Depp.

ADVERTISEMENT
Tags: