Fotbal intern

Continuă războiul dintre PCH și conducere: „La mano de Dios a pus DDB pe tricouri”

02.12.2020 | 15:23
Continua razboiul dintre PCH si conducere La mano de Dios a pus DDB pe tricouri
ADVERTISEMENT

Fanii din PCH nu îi mai suportă pe spaniolii din conducerea lui Dinamo și au făcut noi dezvăluiri cu privire la situația clubului din Ștefan cel Mare. Ei au explicat cum a reapărut logoul DDB pe tricourile de joc.

Suporterii dinamoviști din programul DDB vor să preia clubul și încearcă să îi determine pe spanioli să părăsească formația alb-roșie. Rufo Collado, directorul sportiv, a mers chiar la poliție pentru a-i reclama pe fani.

ADVERTISEMENT

„Câinii” se mobilizează în continuare și vor să ajute echipa cum pot, cumpărând bilete inclusiv pentru meciurile jucate în deplasare de alb-roșii.

Amenințări la Săftica? PCH anunță cum a ajuns logoul DDB din nou pe tricouri: „La mano de Dios”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că luni, 30 noiembrie, un grup de fani dinamoviști au fost în cantonamentul de la Săftica și i-au transmis lui Rufo Collado și celorlalți spanioli din conducere să plece de la club. Tot FANATIK dezvăluise, în data de 26 noiembrie, că un grup de suporteri a mers peste Alex Couto și Dorin Șerdean la hotelul Phoenicia pentru a le cere socoteală.

ADVERTISEMENT

„Au venit niște suporteri peste noi la Săftica, au încălcat protocolul COVID-19 și ne-au ameninţat. Ne-au spus să luăm primul zbor spre Madrid și să plecăm. Au fost 7-8 persoane. Ce vină am eu? M-am întors și mi-am continuat drumul fără să răspund”, a declarat Rufo Collado pentru FANATIK.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au revenit cu un nou comunicat și au explicat apariția misterioasă a logo-ului DDB pe tricourile de joc ale dinamoviștilor. Suporterii susțin că spaniolii sunt mâhniți din cauza logo-ului Doar Dinamo București.

ADVERTISEMENT

„LA MANO DE DIOS pe tricoul lui Dinamo
Spaniolii întreabă nervoși în stânga și-n dreapta: CINE A PUS LOGO-ul DDB PE TRICOURI?
Parafrazându-l pe Maradona, răspunsul ar fi acesta: ”El logo se puso …poco con la cabeza y un poco con la mano de Dios” (puțin cu capul și puțin cu Mâna lui Dumnezeu”

Miracolul apariției siglei DDB pe tricouri nu ar trebui să-i mire așa de tare pe vremelnicii conducători spanioli, pe cât ar trebui să ne mire pe toți faptul că pun această întrebare și că o fac cu atâta indignare. Probabil la fel de mult i-a deranjat și vizita suporterilor la Săftica, deși rezultatul de pe teren a demonstrat că și vizita și încurajările noastre și sigla de pe tricouri au dat rezultate. Nimic nu s-a petrecut pe ascuns, doar că în loc să fie la Săftica pentru a-i încuraja ei pe jucători, acești muchachos erau ocupați să se plângă pe la Poliție că suporterii le-au arătat drumul spre Otopeni.

ADVERTISEMENT

În timpul petrecut de ei cu Poliția, La mano de Dios a mai rezolvat alte două probleme mărunte:
– a strâns bani pentru jucători și pentru angajații de la Săftica
– a adus medic la echipă ca să nu mai existe iar riscul să pierdem la masa verde.
Dacă e nevoie, aceeași mână va tunde și iarba.
Până la urmă cineva tot va trebui …s-o tundă”, au scris suporterii.

Vor să continue să le ofere prime jucătorilor: sold out în deplasare?!

Inițiativele suporterilor dinamoviști de a ajuta formația din „Groapă” sunt departe de a fi ajuns la final. Fanii din PCH vor să strângă cât mai mulți bani pe care să îi ofere sub formă de primă fotbaliștilor neplătiți ai lui Cosmin Contra. Nou-veniții din Ștefan cel Mare nu și-au primit niciun salariu, iar suporterii vor să compenseze impotența finanțatorului Pablo Cortacero.

După ce au vândut aproximativ 15.000 de bilete virtuale pentru Dinamo – FC Viitorul din Cupa României și au adunat 14.000 de euro, fanii vor să reediteze performanța. Chiar dacă meciul FC Argeș – Dinamo din Liga 1 se va juca la Pitești, „câinii” au pus în vânzare bilete virtuale pe arena din Ștefan cel Mare. Ei sunt aproape de un nou sold out și au invitat fanii să se alăture comunității socios și să cumpere bilete.

„CÂINILOR, voi ştiți deja: atât timp cât suporterii respiră, Dinamo nu moare! Creșterea Proiectului Socios este cea mai importantă în acest moment. De acest fenomen se leagă toate speranțele noastre de a mai avea echipă de fotbal și de a avea stadion.

Investitorii serioși, sponsorii, jucătorii, antrenorii, chiar și autoritățile care decid construirea unui stadion, nu pot rămâne indiferente când au în față cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei.

Intră aici și vino de partea suporterilor: www.programddb.ro
20 de lei/lună nu înseamnă atât de mult pentru tine, dar pentru Dinamo înseamnă TOTUL.
Mai sunt câteva bilete și facem PRIMUL SOLD OUT ÎN DEPLASARE!”, au mai scris suporterii.

 

ADVERTISEMENT