Fotbal intern

Continuă războiul FCSB – CSA Steaua! O legendă cere capetele celor responsabili: “Este un proiect eșuat! Sunt 800.000 de euro pierduți!”

04.06.2019 | 08:31
Continua razboiul FCSB  CSA Steaua O legenda cere capetele celor responsabili Este un proiect esuat Sunt 800000 de euro pierduti

CSA Steaua a pierdut pentru al doilea an la rând promovarea în Liga 3 după ce s-a înclinat în meciul decisiv pentru baraj, scor 0-1, împotriva lui Carmen. Echipa lui Marius Lăcătuș a suferit o rușine istorică, în condițiile în care cu un buget de 400.000 de euro pe sezon nu a reușit să promoveze nici măcar în al treilea eșalon. 

Continuă războiul FCSB – CSA Steaua! O legendă cere capetele celor responsabili: “De ce a renunțat la milioane din orgoliu?”

Situația este una tumultoasă în cadrul echipei. Marius Lăcătuș și-a depus demisia la CSA, însă marți va avea loc o discuție decisivă privind viitorul echipei. Helmuth Duckadam, una dintre puținele glorii ale Stelei 1986 care este de partea FCSB în războiul cu CSA cere ca vinovații să fie trași la răspundere:

„Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan. Vreau să știu cine e acel «cineva». Să-l întreb de ce a renunțat la milioane de euro doar din orgoliu. Ne-au scos afară din stadion, în 2-3 ani puteau face milioane. Doi ani n-au ajuns la baraj, e un proiect eșuat. Sunt 800.000 de euro pierduți, deși eu nu cred în bugetul ăsta. Îmi pare rău de Lăcătuș și de foștii mei colegi. Promisiuni au fost, dar ei n-au putut să facă măcar un transfer.

Tot ce au făcut în acești ultimi ani a fost să denigreze tot ce s-a făcut de la Voinescu și până acum. Au scos clubul de pe traiectoria cunoscută. Oamenii ăștia, care au provocat asta, trebuie trași la răspundere dacă există justiție în România”, a zis Helmuth Duckadam la Digisport.

Helmuth Duckadam și Miodrag Belodedic
Continuă războiul FCSB – CSA Steaua! O legendă cere capetele celor responsabili Este un proiect eșuat! Sunt 800.000 de euro pierduți!

FCSB, fără sigla și marca Steaua din decembrie 2013

Rămâne de văzut ce urmează pentru proiectul CSA Steaua. Suporterii i-au tras la răspundere pe fotbaliști imediat după meciul din Regie și evenimentele au fost la un pas să degenereze și jucătorii să fie luați la bătaie.

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat că noua echipă CSA Steaua nu are cum să fie continuatoarea Stelei, în condițiile în care rivalitățile pe care le-a avut el pe teren au fost împotriva lui Rădoi, Goian sau MM Stoica, adică cei de la FCSB: „N-am dat bătălii cu echipa asta din Liga a 4-a. Eu am fost împotriva lui Gigi Becali, m-am luptat cu Rădoi, Ghionea, Mihai Stoica. Ăștia erau adversarii mei. Eu asta știu”, a spus Niculescu.

Continuă războiul FCSB - CSA Steaua! O legendă cere capetele celor responsabili Este un proiect eșuat! Sunt 800.000 de euro pierduți!
Continuă războiul FCSB – CSA Steaua! O legendă cere capetele celor responsabili Este un proiect eșuat! Sunt 800.000 de euro pierduți!

FCSB a rămas fără sigla și marca Steaua după o decizie judecătorească din decembrie 2013. Imediat, Gigi Becali s-a conformat și a schimbat denumirea echipei în FCSB și a înregistrat la OSIM o altă marcă.

  • 400.000 de euro este bugetul anual al lui CSA Steaua
  • 2 ani la rând a ratat CSA Steaua promovarea