Fotbal intern

Continuă războiul între Daniel Pancu şi Daniel Niculae: “Este un atac la adresa mea”

08.07.2019 | 22:35
Continua razboiul intre Daniel Pancu si Daniel Niculae Este un atac la adresa mea

Continuă războiul între Daniel Pancu şi Daniel Niculae, după ce fostul atacant al Rapidului a susţinut că echipa din Giuleşti are şanse mici să promoveze în Liga 1 la finalul sezonului 2019-2020. Antrenorul echipei a răspuns prompt şi a continuat serie de contre începută după ce fotbalistul de 36 de ani a plecat de la echipă.

Continuă războiul între Daniel Pancu şi Daniel Niculae: “A greşit cu declaraţia asta”

Daniel Pancu continuă războiul de la distanţă cu Daniel Niculae şi i-a oferit o replică după ce fostul atacant a susţinut că Rapidul nu se va bate la promovarea în Liga 1. Antrenorul giuleştenilor a considerat că declaraţia dată de Nico este un atac la adresa lui.

“Nu ştiu contextul în care a spus-o, dar cred că a greşit cu declaraţia asta. Răspunde pentru ceea ce spune. Dacă el aşa vede lucrurile, mie nu îmi rămâne decât să-l contrazic prin evoluţiile noastre şi, dacă mă deranjează ceva, mă deranjează foarte mult cuvântul retrogradare, pentru că este un atac indirect şi la adresa mea. Dacă el îşi închipuie că o echipă antrenată de Pancu se poate lupta la retrogradare, se înşeală amarnic”, a declarat Daniel Pancu în emisiunea Digi Sport Special.

Continuă războiul între Daniel Pancu şi Daniel Niculae
Continuă războiul între Daniel Pancu şi Daniel Niculae

Declaraţia care l-a deranjat pe Daniel Niculae

Daniel Niculae a susţinut că Rapidul nu are nicio şansă să promoveze în Liga 1 la finalul sezonului 2019-2020. În plus, fostul atacant a declarat că speră că giuleştenii nu se vor bate la retrogradarea în Liga 3.

“Va fi foarte greu și foarte dificil ca Rapid să promoveze la finalul sezonului viitor în Liga 1! De fapt, la lotul pe are-l au acum, nu vor promova! Din păcate! Ar mai avea nevoie de 3, 4, dacă nu chiar 6, 7, 8 jucători de nivelul Ligii 1. Pentru că vor evolua de acum împotriva unor echipe cu nume, care au și loturi pe măsură. Sper să nu ajungă la retrogradare, nu cred! Situația e undeva la jumătate. Sunt foarte puține echipe, despre care poți spune că ești peste ele în clasament, dar sunt și câteva echipe peste care nu cred ca Rapid va trece”, a spus Daniel Niculae.