Fotbal intern

Continuă războiul între U Craiova şi CFR Cluj! Replica acidă a oltenilor: ”Comunicat la şmecherie”

20.07.2020 | 11:46
Continua razboiul intre U Craiova si CFR Cluj Replica acida a oltenilor Comunicat la smecherie
ADVERTISEMENT

Războiul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, cele două pretendente la titlul de campioană, continuă pe toate planurile.

Ardelenii au lansat un comunicat prin intermediul rețelelor de socializare, în care cere să fie respectați de către adversari și âi acuză pe olteni în ciuda faptului că nu lansează niciun nume propriu.

ADVERTISEMENT

Clujenii i-au atacat pe rivalii care cer oprirea campionatului, în condițiile în care înainte de reluarea sezonului aceștia susțineau că titlul trebuie acordat pe teren, nu la comisii.

U Craiova și CFR Cluj, război total

Războiul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj a fost continuat de directorul executiv al oltenilor, Marcel Popescu, care a criticat modul de exprimare al oficialilor clujeni și a lipsei de curaj în spune lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care cineva dă un comunicat care nu poate să individualizeze dă dovadă de slăbiciune. A te victimiza și a face comunicate la șmecherie sunt chestii care nu merg. E apă de ploaie. Nu știu cine nu-i mai vrea pe CFR, poate nu-i mai vrea suporterul de rând”, a spus Popescu la Pro X.

”Echipa campioană juca și până acum cu stadionul gol, nici nu se cunoaște că se joacă cu stadionul închis. La CFR se vorbește prea mult și se face prea puțin. Universitatea Craiova refuză să creadă că acest comunicat i se adresează”, a menționat oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT

”A te iubi arbitrii și a te favoriza arbitrii sunt lucruri diferite. Este vorba de jocul fumos pe care-l facem, prin faptul că nu simulăm, nu le facem viața grea arbitrilor, nu protestăm. Înainte de a fi iubită, Craiova este respectată”, a mai declarat Marcel Popescu.

Apoi, oficialul oltenilor a vorbit și de numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor din campionat: ”Nu m-ar surprinde ca la ce s-a întâmplat la Dinamo să apară probleme și la FCSB, pentru că s-au întâlnit în semifinalele Cupei României”.

ADVERTISEMENT

”Propagarea și infectarea altor jucători și transmiterea la terți este posibilă. Din păcate, victime cad jucătorii. Nu poți să-i acuzi pe jucători că se duceau la antrenament cu autobuzul sau cu ce puteau. Nu poți să o obligi pe Dinamo să joace, pentru că o condamni la moarte. Sunt 10 jucători, cu cine să joace”, a încheiat Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 2,65 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT