Sport

Continuă războiul la FCSB. Gigi Becali, noi amenințări la adresa lui Gheorghe Mustață: „Dacă dau un ordin, nu mai sufli!”

Război în toată regula la FCSB! Gigi Becali vrea să îl pună cu botul pe labe pe liderul galeriei, Gheorghe Mustață și îl amenință în mod direct: „ „Dacă dau un ordin, nu mai sufli!”
20.05.2021 | 12:07
Continua razboiul la FCSB Gigi Becali noi amenintari la adresa lui Gheorghe Mustata Daca dau un ordin nu mai sufli
ADVERTISEMENT

Fostul lider al Peluzei Nord Steaua i-a amenințat pe cei din conducerea FCSB că vor fi contestați la fiecare meci, i-a cerut demisia managerului general, Mihai Stoica, iar pe jucători i-a numit „mercenari”.

Gigi Becali nu a stat pe gânduri și i-a trimis la CSA Steaua București pe suporterii contestatari, nemulțumiți de faptul că FCSB a ratat din nou titlul de campioană pentru al șaselea sezon consecutiv.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, atac devastator la Gheorghe Mustață: „Întreb eu vreodată galeria ce fac eu cu banii mei?”

Gigi Becali continuă războiul de la distanță cu Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB, pe care l-a ironizat în continuare într-o intervenție în direct la Pro X: „Îi întreb pe ei? Nu i-am întrebat când erau 7.000, îi întreb când sunt 200? Sau 20, câți sunt ei acum? Întreb eu vreodată galeria ce fac eu cu banii mei? Îmi garanteză mie galeria că nu dau faliment ca Rapid și Dinamo? Nu, tată, nu se lasă corabia așa. Stăpânul ține mâna pe timonă!”, a spus clar și răspicat patronul celor de la FCSB, care nu se teme de galerie.

Latifundiarul din Pipera a fost extrem de deranjat de ultimatumul dat de cei din galerie lui Mihai Stoica, căruia i-au cerut demisia, mai ales că se consideră foarte apropiat de managerul general al clubului, cu care are o relație specială: „Să-și dea demisia MM Stoica? Cum adică, tu vii să-mi spui să dau afară un om angajat de mine? MM mi-e ca un frate mai mic. Ce mă, eu vă spun vouă să vă plece copiii de acasă? Eu nu vin, mă, să vă spun asta! Cum să faci așa ceva?”, a explicat Becali de ce nu va da curs niciodată cererilor galeriei FCSB.

ADVERTISEMENT

Deși a luat-o pe calea credinței, Becali nu se ascunde să îl amenințe în mod direct pe Gheorghe Mustață și pe ceilalți membri ai galeriei: „Amenință Mustață? Păi, bă, să-ți spun ceva. Eu am luat-o cu credința, cu Hristos, dar eu și lucrurile lumești le am puse la punct. Dacă vreau eu să îl liniștesc pe Mustață, nu pot? Eu am toate structurile, la mine e totul calculat, un singur ordin dau și dispare tot de acolo. Dar eu nu mai vreau să fac așa ceva că după aia fac pușcărie eu și eu nu mai vreau asta! Atunci iau miliția! Dacă dădeam un ordin, imediat dispăreau de acolo”, a șocat Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj clar pentru Mustață: „Stau cu ochii deschiși la toate”

Gigi Becali a continuat tirul la adresa liderului galeriei FCSB și îl amenință că îl dă pe mâna bodyguarzilor săi, care în trecut au mai făcut „ordine” în peluză, în momentele în care acesta era contestat de suporteri: „Cui spargi tu capul, măi Mustață? Ai ceva la cap? Dacă dau un ordin nici nu mai sufli, mă! Dar nu mai vreau să dau ordine. Nu dorm pe ureche eu, stau cu ochii deschiși la toate. Nu numai la Biserică, și la lume! Pot să fac și singur, dar nu vreau. Pot, dar nu fac! 

ADVERTISEMENT

Am structuri de făcut liniște, înțelegi? Am bodyguarzi! Dar eu apelez numai și numai la miliție și la jandarmi. De Mustață îmi e milă, îi dădeam în fiecare lună când era la pușcărie, trimiteam bani și la familie. Dacă îmi pun mintea cu el înfundă pușcăria ani de zile și el vine împotriva mea?”.

Cu toate astea, în final patronul FCSB a încercat să facă pace cu cei din galerie și a revenit la sentimente mai bune. Becali a dat exemplul altor mari antrenori precum Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, care s-au dus de la Dinamo la Rapid, respectiv de la Steaua la Rapid: „«Bă Mustață, vreau pace»! Gândiți-vă că Lucescu a fost dinamovist, l-a crescut Dinamo, dar s-a dus la Rapid și a câștigat acolo. S-a dus de la Șahtior la Dinamo KievGândiți-vă că Iordănescu, Puiu, a fost la Rapid antrenor! Mai mare legendă decât Iordănescu la Steaua nu este! Șumudică nu este nici 10% legendă pentru Rapid. Asta le-o spun fiindă vreau pacea”, a spus Gigi Becali la Pro X.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață îi răspunde lui Gigi Becali: „Ce să caute domnul Șumudică la noi, la Steaua?

Deși apreciază calitățile de antrenor ale lui Marius Șumudică, cu care nu are nimic personal, fostul lider al galeriei Stelei a spus clar și răspicat că rapidistul nu are ce să caute la FCSB și va trebui să pupe steagul, la fel cum a făcut-o Dan Petrescu, pentru a fi iertat de către cei din galerie: „Ce să caute domnul Șumudică la noi, la Steaua? Domnul Șumudică a spus «cine ține cu Steaua, bip». Prefer să nu luăm campionatul încă doi ani, dar să nu vină Șumudică! Șumudică este un antrenor bun, a avut performanțe, nu avem nimic cu omul Șumudică, dar la noi nu merge! Să vină la Steaua, să pupe steagul și va fi bine primit! Ca să demonstreze că regretă că ne-a înjurat”, a concluzionat liderul facțiunii FCSB.

Gheorghe Mustață a intervenit și el la Pro X și i-a dat replica lui Gigi Becali, deranjat de faptul că Mihai Stoica l-ar fi dezinformat pe patronul FCSB și i-ar fi spus că a fost amenințat de către cei din galerie: „Suntem supărați că a fost dezinformat Gigi Becali, că noi l-am fi amenințat pe MM. Noi am rămas aproape de echipă. Dânsul trebuie să țină cont de părerea noastră”, a spus ultrasul.

Ba, mai mult, acesta a amenințat la rândul său și a declarat că Mihai Stoica va fi și mai constestat din acest moment, după ce a mințit: „Acum îi cerem demisia și mai mult lui MM, din moment ce am înțeles a fost informat de MM că noi l-am amenințat. Noi nu am făcut asta, faptul că ceri demisii sau ceri jucătorilor să joace fotbal nu înseamnă că ameninți”, a explicat Mustață.

ADVERTISEMENT