Fotbal intern

Continuă războiul la Steaua ’86! “Gigi Becali a fost influenţat!”

11.10.2018 | 14:58
Continua razboiul la Steaua 86 Gigi Becali a fost influentat

Continuă războiul la Steaua 86. Florentin Marinescu, omul care “a scos untul” din fotbaliştii Stelei ’86 în perioada în care aceştia au câştigat Cupa Campionilor Europeni nu va mai avea nici o colaborare cu Gigi Becali la FCSB după ce patronul roş-albaştrilor nu l-a mai invitat la discuţii la Palat, acolo unde trebuia să pună la punct un posibil proiect. Preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale consideră că finanţatorul vicecampionilor a fost influenţat de unul şi de altul, iar foarte mulţi oameni din anturajul său probabil că au înţeles că el venea să îi ia locul la echipă actualului preparator fizic, Marian Lupu.

În urmă cu aproximativ o lună Gigi Becali a anunţat că s-ar putea să se întâlnească cu Florentin Marinescu şi să discute despre o posibilă colaborare cu omul care s-a ocupat de jucătorii lui Emeric Ienei în perioada generaţiei Steaua 86. Însă, ulterior actualul preşedinte al Federaţiei Române de arte marţiale a fost atacat de Ilie Bărbulescu, cel care a mărturisit că Marinescu îşi arogă prea multe merite fără să fie cazul. 

Florentin Marinescu a colaborat cu Ilie Bărbulescu la Steaua. Sursa Foto Libertatea
Florentin Marinescu a colaborat cu Ilie Bărbulescu la Steaua. Sursa Foto Libertatea

Florentin Marinescu nu mai începe nicio colaborare cu FCSB. “Nu mă pun la mintea lui Ilie Bărbulescu!”

Contactat de către FANATIK.RO, Florentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de arte marţiale, ne-a dezvăluit că nu a mai avut loc nicio întâlnire cu Gigi Becali. “Nu am mai avut nici o discuţie cu Gigi Becali, iar eu cred că dânsul a fost influenţat. Au fost şi declaraţiile acelea ale lui Ilie Bărbulescu…S-a interpretat greşit tot ce am spus eu şi tot ce am intenţionat să fac. În primul rând eu nu veneam la FCSB ca să îi iau locul cuiva. Nu veneam ca preparator fizic. Am auzit de actualul preparator fizic de la Steaua, iar eu consider că este unul bun. Însă eu aveam în plan un alt proiect pe care întenţionam să îl discut cu Gigi Becali. Era vorba despre cum văd eu sportul, iar la sport consider că mă pricep.

Apoi au mai apărut şi acele declaraţii ale lui Ilie Bărbulescu pe care le-a făcut la adresa mea. Nu doresc să îi dau nici o replică, nu mă pun la mintea lui Ilie Bărbulescu. Ce replică să îi dau eu acestui fost fotbalist al Stelei? Dacă el consideră că eu nu am făcut mai nimic în perioada în care am fost la Steaua, atunci este doar problema lui. Dar totuşi cred că mult mai indicat era să îi cereţi o părere lui Emeric Ienei despre mine, nu lui Bărbulescu. Să vă spună domul Ienei dacă am făcut ceva sau nu”, a spus Marinescu.

Ilie Bărbulescu a fost titular la Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni
Ilie Bărbulescu a fost titular la Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni împotriva echipei FC Barcelona

 

Tags: