Sport

Continuă războiul lui Steliano Filip cu Dinamo! Clauza care l-a scos din sărite pe fundaș: „Au vrut să mă facă puțin”

Nu mai există cale de împăcare între Steliano Filip și Dinamo. Fundașul vrea să scape cât mai repede din „Groapă” și e dispus să renunțe și la banii pe care îi mai are de primit. Conducerea îi pune însă bețe în roate.
27.06.2022 | 16:53
Continua razboiul lui Steliano Filip cu Dinamo Clauza care la scos din sarite pe fundas Au vrut sa ma faca putin
Continuă războiul lui Steliano Filip cu Dinamo! Clauza care l-a scos din sărite pe fundaș: „Au vrut să mă facă puțin”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Steliano Filip (28 de ani) și conducerea lui Dinamo continuă să se războiască. Fundașul stânga vrea să plece urgent din Ștefan cel Mare și e decis să renunțe chiar și la cei 23.000 de euro, pe care îi mai are de încasat.

Steliano Filip, război total cu Dinamo: „Mi se pun tot felul de clauze”

Filip a depus a depus memoriu la Federația Româna de Fotbal pentru a pleca de la Dinamo, chiar dacă nu își va mai primi datoria.

ADVERTISEMENT

„Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că ‘Steliano Filip a cotit-o după’, legat de înțelegerea mea cu Dinamo.

Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze”, a declarat Steliano Filip pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

„Erau șocați cât de penibili au fost”

Steliano Filip s-a arătat deranjat de o condiție pe care i-au pus oficialii roș-albi, să predea echipamentul lui Dinamo, până la data de 1 iulie. Sezonul trecut, primul în cei 74 de ani de istorie în care Dinamo a retrogradat, polivalentul fundaș a jucat 25 de meciuri și a dat patru pase de gol.

„Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea. 

ADVERTISEMENT

Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2300 de euro. 

Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? 

ADVERTISEMENT

Probabil, ideea este că au vrut să ‘mă facă puțin’, fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a adăugat fundașul stânga.

ADVERTISEMENT