Fotbal international

Continuă scandalul dintre Adrian Mutu și Chelsea: ”Nu mă mai întorc niciodată la Londra”

31.12.2019 | 16:12
Continua scandalul dintre Adrian Mutu si Chelsea Nu ma mai intorc niciodata la Londra
Scandalul dintre Adrian Mutu și clubul Chelsea continuă, londonezii încercând încă să recupereze prejudiciul de 17 milioane de euro de pe urma cazului ”Cocaina”
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Adrian Mutu și clubul Chelsea continuă, londonezii încercând încă să recupereze prejudiciul de 17 milioane de euro de pe urma cazului ”Cocaina”.

Continuă scandalul dintre Adrian Mutu și Chelsea

Conform site-ului goal.com, versiunea în limba germană, avocații grupării Chelsea fac tot ce le stă în putință să scoată banii de la Adrian Mutu în urma scandalului de dopaj din urmă cu 15 ani.

ADVERTISEMENT

”Nu mă mai întorc niciodată la Londra, nici măcar dacă voi fi plătit cu aur”, a declarat Adrian Mutu pentru sursa citată.

Mutu nu-i poartă pică lui Mourinho

În octombrie 2004, Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină, pe când era legitimat la Chelsea. Se întâmpla asta cu câteva cu zile înaintea unui meci al naționalei României cu Cehia. Atacantul român consumase substanţa într-o perioadă în care nu se afla în graţiile tehnicianului de atunci al lui Chelsea, Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

În nurmă cu doar două luni, ”Briliantul” a dezvăluit că viața i-a oferit atunci o lecție chiar dacă până acum a reușit să scape de plata sumei uriașe cerute de Chelsea ca recompensă. De asemenea, Mutu a mai spus că Jose Mourinho, antrenorul său din momentul scandalului, nu i-a dorit răul.

Transferul lui Mutu la Chelsea ar fi costat în prezent 58 de milioane de lire sterline

Adrian Mutu este socotit drept cea mai mare țeapă luată de Chelsea în era Abramovich. Românul a ajuns pe Stamford Bridge în vara anului 2003 și pentru ca antrenorul Claudio Ranieri să îl aibă la dispoziție englezii au plătit italienilor de la Parma suma de 22,5 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Ultimii ani au arătat un adevărat boom în privinţa sumelor de transferuri, iar în aceste condiţii transferul lui Adrian Mutu de la Parma la Chelsea ar fi valorat în prezent 58 de milioane de lire sterline.

Mutu, principalul favorit la postul de selecționer al naționalei de tineret

Adrian Mutu are cele mai mari șanse să fie succesorul lui Mirel Rădoi la echipa naţională de tineret a României. ”Briliantul” va avea misiunea de a continua munca predecesorului său, sub comanda căruia ”tricolorii” au ajuns până în semifinale la Campionatul European din Italia.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, șeful fotbalului românesc, a anunțat că numele succesorului lui Mirel Rădoi pe banca micilor tricolori va fi anunțat abia anul viitor, pe 14 ianuarie. Șeful FRF a confirmat că Adrian Mutu, un nume foarte vehiculat în ultima perioada, este una dintre variantele posibile de selecţioner.

ADVERTISEMENT
Tags: