Fotbal intern

Continuă scandalul dintre Sepsi OSK și Dinamo! ”Au voie să facă ce vor la meciurile împotriva noastră” / ”Vă ocupați numai de provocări”

13.02.2019 | 12:02
Continua scandalul dintre Sepsi OSK si Dinamo Au voie sa faca ce vor la meciurile impotriva noastra  Va ocupati numai de provocari

Scandalul dintre oficialii cluburilor Sepsi OSK și Dinamo a continuat și la trei zile după ce ”câinii” au câștigat cu 1-0 întâlnirea de la Sfântu Gheorghe din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Preşedintele Alexandru David s-a contrat cu directorul general și cu directorul sportiv al grupării din Covasna în timpul unei emisiuni televizitate.

Invitat în studio la Pro X, Alexandru David le-a adus acuze dure conducătorilor de la Sepsi: ”Cei de la Sepsi să se mute în Ungaria dacă nu le convin legile din această țară. La stația de amplificare a stadionului din Sfântu Gheorghe se pune maximum imnul Ținutului Secuiesc? Asta ce e? Nu vă duceți după fenta celor de la Sepsi, au fost două scandări în 90 de minute ale fanilor noștri. Filmul este mult mai lung și a fost bine regizat”.

Continuă scandalul dintre Sepsi OSK și Dinamo: ”Atitudinea fanilor bucureșteni este jignitoare”

”Galeria lui Dinamo a aruncat cu petarde în afara stadionului, înaintea meciului. Apoi au urmat scandările pe care le-ați auzit, la care suporterii noștri au răspuns cam la fel. Atitudinea fanilor lui Dinamo este jignitoare și scandările lor sunt dureroase. Au fost niște derapaje și din partea noastră, recunosc. Încercăm să-i convingem pe suporterii noștri să nu mai intre în dispute cu fanii adverși, dar uneori nu ne reușește. Domnule David, cu retorica pe care o aveți vă puteți așeza în fruntea galeriei dinamoviste”, a declarat directorul general al celor de la Sepsi OSK, Csinta Samuel, referitor la scandalul de la meciul direct.

Ousmane Viera și Ioan Filip în duel aerian pentru balon în meciul Sepsi OSK - Dinamo
Ousmane Viera și Ioan Filip în duel aerian pentru balon în meciul Sepsi OSK – Dinamo

Și directorul sportiv de la Sepsi, Janos Bokor, i-a arătat cu degetul pe fanii ”câinilor”: ”Acest scandal a fost mediatizat prea mult. Nu am spus chiar așa cum a apărut în presă. Am jucat cu Dinamo de 6 ori de când suntem în Liga 1 Betano. La toate meciurile ni s-a spus să plecăm din țară și asta doar la meciurile cu Dinamo. Când s-a strigat ‘țiganii, țiganii’ suporterii noștri s-au referit la arbitri. Cei de la Dinamo ne-au înjurat tot timpul la toate partidele. Am atras atenția la ședința tehnică de ce se întâmplă de obicei la partidele cu Dinamo. Ei au voie să facă ce vor la meciurile împotriva noastră, lucruri în afara regulamentului”.

Sepsi va cere depunctarea formației Dinamo

Președintele FC Dinamo nu s-a lăsat mai prejos și le-a răspuns oficialilor de la Sepsi: ”Tot ceea ce spuneți sunt intoxicații. Vă ocupați numai de provocări. V-ați obișnuit să nu vă răspundă nimeni. Dacă nu aveți condiții nu mai jucați acolo. Ați descălțat 1.000 de oameni în noroi fără să puneți măcar un carton sau un celofan”.

După meciul Sepsi OSK – Dinamo 0-1, oficialii grupării din Sfântu Gheorghe au dat un comunicat de presă prin care au anunțat că vor cere depunctarea formației bucureștene din cauza comportamentului jignitor al suporterilor.