Life

Continuă scandalul în familia lui Florin Salam. Fratele Fănicăi, la DIICOT. Ce acuzații i se aduc surorii manelistului

19.08.2020 | 15:45
Continua scandalul in familia lui Florin Salam Fratele Fanicai la DIICOT Ce acuzatii i se aduc surorii manelistului
ADVERTISEMENT

Florin Salam e urmărit aproape în fiecare săptămână de câte un scandal. După ce s-a războit cu autoritățile pentru că nu a primit informații despre fratele său, Nelu, internat la Matei Balș după ce a fost depistat cu coronavirus, fratele fostei soții, Fănica, decedată în urmă cu mai mulți ani, a adus acuzații grave la adresa manelistului.

Scandal monstru în familia lui Florin Salam: sora manelistului și fratele Fănicăi se războiesc în mediul online

Lucrurile au escaladat în familia interpretului de muzică de petrecere atât de tare încât fratele nevestei decedate s-a dus la DIICOT să se plângă că a primit amenințări cu moartea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că se teme pentru viața lui. Florin Albu spune că albanezul Fabian, cumnatul lui Florin Salam, este un personaj extrem de periculos, capabil de orice.

„Am o luptă de terminat cu unii oameni și mă voi ține de ei. Nu mă las până nu-i aranjez. Îmi iau măsuri de precauție pentru că ei sunt mafioți, eu sunt un om de rând”, a scris Florin în mediul online.

ADVERTISEMENT

Elena, sora lui Florin Salam a intervenit în tot acest circ creat de fratele Fănicăi, apărându-l pe manelist.

Florin Albu o amenință pe Elena: „O să fac live să audă Fabi ce poamă are”

„Boschetare… mai întâi învață să scrii și să vorbești cât de cât limba română. După, nu mai încerca să-mi scoți mie vorbe cu bărbați, pentru că știi că le bagi din stomac. Și după, fugi la DIICOT să știi cum să declari ”punesem ducese, vindese”, etc, etc.

ADVERTISEMENT

Marș în m… de tomberon ce ești (…). Deja mă simt penibil că am băgat o mizerie de om ca tine în seamă… nu știu ce a fost cu mine de am comentat. M-a supărat că-mi scoți vorbe cu bărbați. În rest, du-te la FBI, CIA, KFC, McDonalds…”, i-a scris Elena lui Albu.

Fratele Fănicăi i-a spus apoi Elenei să nu mai șteargă mesajele pe care le scrie și a întrebat-o dacă nu cumva și ea trăiește cu frica în sân din cauza partenerului ei, Fabian.

ADVERTISEMENT

„Ce treabă au morții de juri pe ei? Chiar așa de rău te-a afectat de ai luat maxim? Ți-e frică cumva de Fabi? O să fac live să audă Fabi ce poamă are”, i-a replicat Florin Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: