Fotbal intern

Continuă seria ghinioanelor pentru Ionuț Șerban! Mijlocașul lui Dinamo, trimis în Turcia pentru investigații medicale

15.03.2021 | 15:12
Continua seria ghinioanelor pentru Ionut Serban Mijlocasul lui Dinamo trimis in Turcia pentru investigatii medicale
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ionuț Șerban s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei Dinamo, înaintea disputei cu FC Argeș și a fost trimis în Turcia, pentru investigații medicale.

În actualul campionat Ionuț Șerban a bifat doar 21 de minute în tricoul ”câinilor”. A intrat pentru secundele de final ale întâlnirii de la Mediaș, cu Gaz Metan, respectiv în eșecul roș-albilor de la Botoșani, 0-4.

ADVERTISEMENT

”Mijlocașul Ionuț Șerban a suferit o leziune a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul piciorul stâng”, a explicat directorul sportiv al echipei Dinamo, Marius Nicolae, pentru site-ul oficial al clubului.

Medicii turci vor stabili dacă se impune intervenția chirurgicală

Accidentarea suferită de Ionuț Șerban este una dintre cele mai comune în rândul sportivilor, iar consecințele pot fi destul de grave. Leziunea ligamentului încrucișat anterior reprezintă ruptura parțială sau completă a acestuia.

ADVERTISEMENT

Conform specialiștilor intervenția chirurgicală nu se impune întotdeauna, dar acest lucru va fi stabilit de medicii de la clinica din Turcia unde a fost trimis fotbalistul .

În cel mai rău caz jucătorul ar putea lipsi până la 12 luni, întrucât reconstrucția ligamentului încrucișat anterior presupune o evaluare constantă din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Șerban este omul problemă la Dinamo

Mijlocașul care va împlini 26 de ani în luna august reprezintă un caz aparte pentru Dinamo, dar și pentru fotbalul românesc.

În 2013 a fost achiziționat de Dinamo, de la Sportul Studențesc, iar în contractul acestuia există o clauză conform căreia fostul patron al Sportului va încasa un milion de euro în momentul în care fotbalistul pleacă de la Dinamo, indiferent de motiv.

ADVERTISEMENT

Din această cauză, lui Șerban i se va prelungit automat contractul ori de câte ori acesta ajunge la scadență, în caz contrar clubul fiind obliga să achite clauza către fostul finanțator al echipei din Regie.

ADVERTISEMENT