Sport

Continuă seria super turneelor amicale de la București! FCSB ar putea întâlni Barcelona: „Ne-am dori să-i aducem din nou!”. Exclusiv

Adrian Thiess, omul care a adus Borussia Dortmund și Fiorentina la București, vrea să stabilească un amical între Barcelona și FCSB. I-a mai adus pe catalani în 2012 în România.
28.12.2022 | 11:57
Continua seria super turneelor amicale de la Bucuresti FCSB ar putea intalni Barcelona Neam dori sai aducem din nou Exclusiv
10 ani au trecut de când Barcelona a fost ultima oară în România. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Thiess s-a ocupat de organizarea super turneului amical de la București, la care au participat Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid. Omul de afaceri are însă planuri și mai mari pentru anul viitor.

Adrian Thiess vrea ca anul viitor să organizeze un turneu amical pentru FCSB: „Ne-am dori să aducem din nou Barcelona”

După ce a adus Barcelona lui Messi la București în 2012, pentru un amical cu Dinamo, Adrian Thiess își dorește ca vara viitoare să vină rândul echipei lui Gigi Becali să joace împotriva catalanilor: „Eu sper să mai organizăm astfel de turnee și avem și un partener foarte puternic în Superbet, care a venit spre noi cu ideea de a avea această continuitate. E o serie practic pe care putem să o facem și în alte țări”, a declarat Adrian Thiess, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Amicalul ar urma să aibă loc în la finalul actualui sezon din SuperLiga: „Sper ca la anul, în perioada verii, o să avem din nou un turneu în iulie-august, dacă lucrurile vor decurge bine. Vrem tot cu o altă echipă românească și de ce nu, chiar FCSB.

Ne-am dori să aducem din nou Barcelona. Și atunci cu Dinamo, Steaua a fost prima opțiune”, a aruncat „bomba” Adrian Thiess.

ADVERTISEMENT

Adrian Thiess, detalii de culise despre organizarea turneului la care au participat Borussia Dortmund și Fiorentina

Adrian Thiess a reușit să le ducă în România pe Borussia Dortmund și Fiorentina în plin sezon competițional, iar costurile nu au fost deloc mici: „Când e vorba de organizarea unui astfel de eveniment se fac calculele: costuri și venituri. Nu putem să plecăm de la ideea că facem accesul gratis. Nicăieri pe planeta asta nu se poate.

Au fost scouteri de la niște cluburi foarte interesante, din Serie A, Premier League, echipe puternice care au fost prezente la București. A fost o emulație. Aici nu e vorba doar de un meci amical, ci e un eveniment amplu. Cred că poate fi o rețetă frumoasă la care să avem continuitate și în anii următori. 

ADVERTISEMENT

Ca o chestiune de cancan, pot să vă spun că atunci când am transmis prețurile inițiale partenerilor noștri din Germania, ei pur și simplu au replicat: «Voi oferiți două meciuri cu echipe din Champions League la 10 euro?! Ați înnebunit la cap? Jigniți echipele astea două!».

Borussia Dortmund și Fiorentina vin să joace câte două meciuri în afara țării lor, zbor de două ore și ceva, în decembrie, la București și voi vindeți biletul cu 10 euro? Păi e ceva incredibil! Nu se poate! Asta a fost reacția. Păi dacă stai acasă și urmărești meciul, te costă mai mult de 25 de lei!”, a mai explicat Thiess, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Adrian Thiess a mai organizat turnee importante și în străinătate

Venirea Barcelonei la București nu ar fi deloc o surpriză, ținând cont că Adrian Thiess a reușit să mai aducă nume mari din Europa chiar și în alte țări.

„Am organizat la Dinamo Dresda un meci cu PSG. S-au vândut toate biletele în 24 de ore. Știm cu toții ce reputație au suporterii de la Dresda. Cu toate astea, în minutul 18, când a marcat Mbappe, s-au ridicat toți în picioare și au început să aplaude. Nu putem să fim și noi așa?”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

  • 10 ani au trecut de la ultimul meci al Barcelonei în România

  • 1,93 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT