Sport

Continuă Sherrif Tiraspol seria surprizelor? Florin Răducioiu și Basarab Panduru, răspunsuri contrastante: „Nu-i bate Inter” / „E gata cu ei!”

Sheriff Tiraspol este marea surpriză a începutului de sezon din Champions League.
19.10.2021 | 21:40
Continua Sherrif Tiraspol seria surprizelor Florin Raducioiu si Basarab Panduru raspunsuri contrastante Nui bate Inter  E gata cu ei
ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu și Basarab Panduru au avut răspunsuri contrastante despre cum se va descurca Sheriff în fața lui Inter Milano, campioana Moldovei venind după o victorie pe „Santiago Bernabeu”, împotriva lui Real Madrid, scor 2-1.

Basarab Panduru nu crede că Sheriff mai poate face surprize în Champions League, mai ales acum când toate echipele au început să îi ia în serios.

ADVERTISEMENT

Continuă Sherrif Tiraspol seria surprizelor? Florin Răducioiu și Basarab Panduru, răspunsuri contrastante

Sheriff Tiraspol se deplasează la Milano pentru duelul cu Inter, iar campioana Moldovei se află pe primul loc după două etape într-o grupă cu Real Madrid, Inter și Șahtior Donețk.

Florin Răducioiu și Basarab Panduru au avut păreri contrastante în privința viitorului lui Sheriff în Champions League, Răducioiu fiind de părere că Sheriff poate face o surpriză și împotriva lui Inter, în timp ce „Pandi” crede că Sheriff Tiraspol nu va mai produce surprize.

ADVERTISEMENT

Florin Răducioiu – Nu cred deloc că bate Inter azi, eu cred că Sheriff va continua seria surprizelor.

Basarab Panduru – Radu, nu o să mai fie surprize, e gata cu ei, mi-e greu să cred că se va mai putea repeta istoria. Toată lumea îi cunoaște acum, nimeni nu o să-i mai ia la mișto. Eu cred că o să ia 3-4 goluri în seara asta.

ADVERTISEMENT

„Să fim serioși, nici Sheriff nu are un stil de joc atât de impresionant încât să spui că poate să mai producă surprize”, a mai spus Basarab Panduru, la TV TelekomSport.

Mihai Stoichiță a explicat succesul lui Sheriff Tiraspol

Mihai Stoichiță a fost antrenor la Sheriff Tiraspol, iar oficialul FRF-ului a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a explicat ascensiunea formidabilă a campioanei Moldovei:

ADVERTISEMENT

„Acolo e politică de investiții foarte serioasă. S-au investit mult peste 500 de milioane de euro! Au o politică serioasă de dezvoltare a academiei de fotbal.

E un moment fericit. Se îmbină toate și ajung la astfel de rezultate istorice. Toată lumea va ști acum cine e Sheriff Tiraspol”.

„Nu e prima mare surpriză. Sheriff a mai avut meciuri bune în Europa League ani de zile înainte.

Prin 2013 când am fost la ei, până să vin eu, au luat vreo nouă goluri în două meciuri cu Dinamo Zagreb, iar apoi cu puțină organizare am făcut 0-0 cu Marseille, care avea atunci o echipă extraordinară. Erau o grămadă de vedete pe acolo. Cu Valbuena, mai mulți fotbaliști mari”, a mai spus Mihai Stoichiță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT