Sport

Continuă șirul ghinioanelor pentru Ștefan Baiaram. S-a accidentat și ratează debutul Universității Craiova în Conference League. Exclusiv

Ștefan Baiaram e ghinionistul de serviciu la U Craiova. Mijlocașul a suferit o nouă accidentare în meciul cu FC Argeș și poate rata startul în preliminariile Conference League
Continua sirul ghinioanelor pentru Stefan Baiaram Sa accidentat si rateaza debutul Universitatii Craiova in Conference League Exclusiv
Continuă șirul ghinioanelor pentru Ștefan Baiaram. S-a accidentat din nou și ratează debutul Craiovei în Conference League. Exclusiv. FOTO: gruppo maxima
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a intrat pe teren din postura rezervă în primul meci jucat de Universitatea Craiova în noul sezon de Liga 1. Oltenii au învins-o cu 1-0 pe FC Argeș, golul victoriei fiind marcat în minutul 55 de Andrei Ivan. Pasa de gol a venit de la Cîmpanu, cel pe care chiar Baiaram l-a înlocuit în minutul 74.

Partida de pe Ion Oblemenco s-a terminat însă prost pentru mijlocașul în vârstă de 18 ani. FANATIK a aflat că Ștefan Baiaram a suferit o entorsă la piciorul stâng și poate rata cel puțin un meci pentru echipa lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram s-a accidentat din nou! Puștiul Universității Craiova, incert pentru meciul cu Laci

Fotbalistul născut la Băilești are așadar șanse infime să își ajute colegii la debutul în preliminariile Conference League. Joi, 22 iulie, de la ora 20:00, „Știința” joacă în turul al doilea, în deplasare, cu albanezii de la Laci. După prima partidă europeană din această campanie, alb-albaștrii au derby, pe Național Arena, cu FCSB.

FANATIK a aflat și că fotbalistul de 18 ani al Craiovei este extrem de afectat din cauza accidentării din partida cu FC Argeș și de faptul că nu își va putea ajuta colegii în Albania. De alfel, Baiaram are în CV un gol în cupele europene, mai exact în preliminariile Europa League, anul trecut, cu Lokomotiva Tbilisi.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-ul transfermarkt.com la 650 de mii de euro, Ștefan Baiaram este unul dintre tinerii în care Bănia își pune foarte mari speranțe. Sezonul trecut, mijlocașul a fost protagonistul uneia dintre cele mai frumoase reușite ale campionatului, într-un meci cu CFR Cluj, pierdut însă de craioveni.

Accidentările, marele dușman al lui Baiaram

Deși accidentarea din meciul cu FC Argeș nu este una severă, care să îl țină foarte mult departe de gazon, Ștefan Baiaram începe să adune tot mai des astfel de evenimente. Pe lângă golul super reușit în ediția precedentă de campionat, mijlocașul de 18 ani a suferit și o accidentare horror.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la startul unui meci cu Sepsi, jucat tot pe Ion Oblemenco, Baiaram a ieșit accidentat în urma unui duel extrem de dur cu Bryan Nouvier. Puștiul Craiovei a fost prins cu piciorul moale la un contact cu fotbalistul francez, care nu a avut însă intenție să lovească.

Nouvier nu a primit nici măcar cartonaș galben din partea arbitrului, dar Baiaram nu a mai putut continuat partida și avut nevoie de ambulanță pentru a fi transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis, nemulțumit după jocul cu FC Argeș

În afara accidentării lui Ștefan Baiaram, Marinos Ouzounidis are și alte griji înaintea deplasării în Albania. Deși a luat Supercupa României și a început cu o victorie campionatul, t ehnicianul elen vrea mai mult de la elevii săi.

„Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm dintr-o pasă sau două, nu ăsta e jocul pe care ni-l dorim. Trebuie să schimbăm părțile, să pasăm mai mult. Poate pe jucători e o presiune mai mare, avem calitate ca echipă, dar, așa cum v-am spus și înainte de joc, nu știm exact în ce condiție se află jucătorii.

Avem ceva probleme, vrem să joace, dar nu au ritm, așa că au nevoie de ceva timp. Am așteptat în jumătatea lor, ne așteptăm la acest stil de joc din partea lor, dar nu am jucat noi așa cum ne-am dorit.

Bineînțeles, suporterii vor să atacăm tot timpul, dar eu le cer jucătorilor mei să aibă răbdare, să plimbe mai mult mingea și să folosească toată lățimea terenului. Cer timp ca jucătorii să-și găsească ritmul”, a declarat Marinos Ouzounidis, după U Craiova – FC Argeș 1-0.

  • 47 de meciuri și 3 goluri are Ștefan Baiaram în tricoul echipei mari a Universității Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FK Laci. 1,78 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT