Fotbal intern

Continuă transferurile la Craiova! Matteo Fedele a semnat cu oltenii

04.08.2018 | 14:41
Continua transferurile la Craiova Matteo Fedele a semnat cu oltenii

Continuă transferurile la Craiova! Matteo Fedele a semnat cu oltenii, venit sub formă de împrumut de la Foggia Calcio, din Serie B.

Echipa antrenată de Devis Mangia a bifat al patrulea transfer al acestei veri, după ce l-a adus pe elveţianul Fedele, în vârstă de 26 de ani. Mijlocaşul se va lupta pentru un loc în echipă cu Alexandru Mateiu şi Alexandru Cicâldău, unul dintre jucătorii aduşi în această vară.

Update, ora 14:40. Mijlocaşul elveţian, Matteo Fedele, a fost prezentat oficial la noul club: “Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe elvețianul Matteo Fedele sub formă de împrumut pentru 1 an, cu opțiune de transfer definitiv. Cel care va purta tricoul cu numărul 20 a evoluat în Serie A, Serie B și prima ligă elvețiană. Bine ai venit în familia Științei, Matteo şi cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru, au anunţat oltenii.


Continuă transferurile la Craiova

Craiova a mai transferat un jucător. Matteo Fedele va evolua la Universitatea Craiova sub formă de împrumut până la finalul acestei stagiuni, urmând să fie şi prezentat oficial. Elveţianul, care a bifat şi un meci pentru echipa naţională under 21, în 2014, este al patrulea transfer al oltenilor, care i-au mai adus pe Cicâldău, Mirko Pigliacelli şi Isaac Donkor. Pe lângă jucătorii noi, Craiova i-a oferit lui Florin Gardoş un angajament, după ce i-a expirat contractul cu Southampton, echipă ce-l împrumutase în Oltenia în această iarnă pentru şase luni.

Patronul a promis transferuri

Mihai Rotaru a anunţat înainte ca Fedele să vină la Craiova

că va completa lotul cu jucători, după startul dificil de campionat în care echipa oltenilor încă nu a reuşit să marcheze. “Noi avem o singură variantă: să continuăm munca începută și să finalizăm cât mai repede proiectele pe termen scurt. Și aici mă refer în special la completarea lotului, completare a cărei principală calitate trebuie să fie aducerea de plus-valoare”, este o parte a mesajului patronului de la Craiova, care nu a putut trece peste înfrângerea cu Sepsi OSK, din etapa a doua a Ligii 1 Betano: “Lucrul mai puțin plăcut este că avem un început slab de campionat. Personal, deși au trecut 36 de ore deja, nu reușesc să-mi revin din dezamăgirea pe care mi-a provocat-o meciul cu Sepsi. Din păcate, eu nu am varianta de ”nimeni la meci”, nici pe aceea de a-mi rupe abonamentul. Nici eu și nici colegii mei care zilnic muncesc pentru acest club”, a mai scris Mihai Rotaru în comunicatul emis în urmă cu puţin timp.

Continuă transferurile la Craiova. În această vară, Universitatea Craiova a adus doi mijlocaşi, pe elveţianul Matteo Fedele şi Alexandru Cicâldău, cumpărat de la Viitorul Constanţa cu suma de 1.000.000 de euro; doi fundaşi, pe Florin Gardoş şi Isaak Donkor şi un goalkeeper, italianul Mirko Pigliacelli. Matteo Fedele a evoluat în cariera sa la echipe precum Yverdon Jugend, LOSC Lille U19, FC Sion U18, FC Sion U21, FC Sion, Grasshoppers, Carpi FC, Bari, Foggia şi Cesena.

De partea cealaltă, au plecat Alexandru Băluţă (Slavia Praga), Vladimir Screciu (Genk), Gustavo Vagenin (Liaoning FC), Apostol Popov (ŢSKA 1948) şi atacantul Alexandru – Mihai Roman, care a fost împrumutat în Moldova, la FC Botoşani, până la finalul acestui sezon.

Meciurile Universităţii Craiova din acest start de sezon:

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1, Supercupa României

Universitatea Craiova – FC Politehnica Iaşi, 0-0, prima etapă din Liga 1 Betano

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 1-0, a doua etapă din Liga 1 Betano

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Matteo Fedele

Continuă transferurile la Craiova! Matteo Fedele a semnat cu oltenii. Mijlocaşul elveţian, în timpul unui antrenament
Continuă transferurile la Craiova! Matteo Fedele a semnat cu oltenii. Mijlocaşul, în timpul unui antrenament