Contra, avertisment pentru Alibec şi Budescu: "Dacă înţeleg acest lucru, au poarta deschisă la naţională"

Steaua, Liga 1, Cosmin Contra, Denis Alibec, Constantin Budescu, FCSB

Cosmin Contra a vorbit despre posibilitatea ca Denis Alibec să revină la echipa naţională şi a dezvăluit ce l-a surprins în mod negativ la atacantul FCSB. Totodată, noul selecţioner al României a explicat şi care este situaţia lui Constantin Budescu şi a anunţat în ce condiţii aceştia pot veni sub "tricolor".

"Guriţă" a spus şi ca nu va merge să-i vadă pe viu pe "roş-albaştri" în grupele Europa League, în Elveţia, cu FC Lugano, urmând să îşi trimită un reprezentat să urmărească meciul: "Urmează meciul din Europa League, de joi, unde voi trimite pe cineva să urmărească partida. Mă uit şi la statistici, sunt jucători care marchează meci de meci şi trebuie să fie la echipa naţională, dar sunt jucători care nu marhcează foarte mult şi trebuie să luăm în considerare şi acest lucru. Voi încerca să fiu cât mai corect. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Contra: "Trebuie să fie mai aproape!"

Alibec are calităţi extraordinare, poate să facă diferenţa, dar nu trebuie să mai aibă oscilaţiile acestea de formă. Trebuie să fie mai mult în preajma porţii, e un atacant care n-are niciun gol marcat în 11 etape din Liga I. Asta mă preocupă foarte mult. Statistica nu mă interesa când eram la Dinamo, dar, de când sunt la naţională, am luat fiecare jucător în parte, cei 53 pe care-i urmărim şi e preocupant că atacanţii noştri nu marchează multe goluri. Alibec trebuie să fie mai aproape de careu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dar nu contează numai golurile. Cine are atitudine cu mine, are întotdeauna poarta deschisă la echipa naţională. Cine nu poate să facă lucrul ăsta, nu va mai veni. Am nevoie de jucători cu atitudine, de jucători care vor să se sacrifice în unele momente ale jocului. Dacă Alibec şi Budescu înţeleg acest lucru, au poarta deschisă la echipa naţională" , a spus Cosmin Contra la Telekom Sport.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933