Fotbal intern

Ce s-a întâmplat cu clauza de reziliere! Cine stă pe bancă la meciul cu Chiajna! Mesajul lui Contra pentru jucători

Cosmin Contra şi-a reziliat angajamentul cu FC Dinamo Bucureşti, după ce s-a înţeles de principiu cu Răzvan Burleanu pentru a deveni selecţionerul echipei naţionale a României....
19.09.2017 | 00:05
Ce sa intamplat cu clauza de reziliere Cine sta pe banca la meciul cu Chiajna Mesajul lui Contra pentru jucatori

Cosmin Contra şi-a reziliat angajamentul cu FC Dinamo Bucureşti, după ce s-a înţeles de principiu cu Răzvan Burleanu pentru a deveni selecţionerul echipei naţionale a României.

“Guriţă” a glumit la conferinţa de presă pe care a organizat-o pentru a le mulţumi celor cu care a lucrat până acum (vezi detalii aici) şi a spus că până nu va fi validat de către cei din Comitetul Executiv, el este antrenorul nimănui. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Contra a plecat de la Dinamo: “Le-am cerut să câştige!”

“Am sunat conducerea lui Dinamo şi am hotârât împreună cu ei că e mai bine ca eu să las frâiele echipei staff-ului meu pentru acest meci cu Chiajna. Mi s-a părut decizia cea mai corectă după ce am ajuns la un acord e mai bine ca jucătorii să se gândească exclusiv la meciul acesta. De vineri încolo, în calitate oficială vă pot răspunde la toate întrebările. Nu a fost nicio clauză, m-au lăsat să plec la echipa naţională. Şi-au dat seama cât de mult îndeamnă pentru mine acest lucru.

Eu risc într-un fel, cu această despărţire, până voi fi validat oficial, pentru că acum sunt antrenorul nimănui. Le-am cerut jucătorilor să încerce să câştige şi pentru mine acest meci, sper să reuşească”, a spus Cosmin Contra.

Miercuri, de la ora 21:00, FC Dinamo Bucureşti va primi vizita Concordiei Chiajna în etapa cu numărul XI a Ligii 1 Betano. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.