Contra a recunoscut de ce l-a convocat pe Chipciu, în detrimentul lui Băluţă!

Filon Stan   
in Fotbal intern
22/03/2018, 14:47
Contra a recunoscut de ce l-a convocat pe Chipciu, în detrimentul lui Băluţă! GALERIE FOTO

Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre modul cum a făcut convocările pentru meciurile amicale ale României cu Israel şi Suedia!

Cosmin Contra a explicat de ce a ales să-l aducă pe Alexandru Chipciu, chiar dacă românul nu a avut meciuri în picioare la Anderlecht. Pe de altă parte, Alexandru Băluţă nu a fost convocat de la CS U Craiova. Acesta a fost surprins prin oraş făcând un antrenament pe ninsoare. VEZI IMAGINEA CU BĂLUŢĂ ÎN GALERIA FOTO!

Chipciu a avut probleme personale, dar poate juca bine

”Chipciu a avut unele probleme personale şi a pierdut aproape o lună de zile cu echipa lui. Am ales ca Alex să vină la echipa naţională pentru că este un juc important, are nevoie de sprijinul nostru şi nu e uşor să treci prin ce a trecut el. El trebuie să fie în sânul echipei naţionale, există şansă să joace bine”, a mai spus selecţionerul, care a motivat şi neconvocarea lui Băluţă: ”Alex nu trece printr-o perioadă bună, am ales să aduc alţi jucători. Avem în atenţia noastră 53 de jucători, aici incluzându-i şi pe cei de la tineret şi U19. Cine are evoluţii bune, constanţă în joc are poarta naţionalei deschisă”, a scpus Contra.

Închide ×