Fotbal international

Contra a vorbit cu Ancelotti despre situația lui Chiricheș: “El așa mi-a promis!”

26.08.2018 | 19:12
Contra a vorbit cu Ancelotti despre situatia lui Chiriches El asa mia promis
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a vorbit cu antrenorul Carlo Ancelotti despre situația lui Vlad Chiricheș înainte de meciurile pe care reprezentativa României le va disputa în luna septembrie împotriva Sebiei și Muntenegrului, în cadrul Ligii Națiunilor. Selecționerul a declarat că a primit asigurări că fundașul român va prinde mai multe minute pe teren în tricoul lui Napoli. De asemenea, Contra a spus că va conta în continuare pe Vlad Chiricheș, chiar dacă acesta nu este titular la Napoli.

Antrenorul echipei naționale a vorbit cu tehnicianul lui Napoli despre situația fundașului român. Chiriceș nu a jucat niciun minut în primele două etape din Serie A, cu Lazio și AC Milan. ”Eu sper ca măcar săptămâna viitoare să joace. Aşa am avut promisiunea lui Carlo, dar ştiu că aceste promisiuni, deşi se fac, până la urmă, dacă echipa merge, este foarte greu să te ţii de această promisiune. Pot să mă bazez pe el. A făcut pregătire, am vorbit cu Carlo şi mi-a spus că s-a pregătit foarte bine, a recuperat, a jucat cu Dortmund tot meciul. Nu are în ultimele două săptămâni meciuri, dar asta nu înseamnă că nu poate să fie disponibil. Plus că, din punctul meu de vedere, avem mari probleme în zona aceea”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Contra a vorbit cu Ancelotti despre situația lui Chiricheș

Carlo Ancelotti i-a promis lui Cosmin Contra că Vlad Chiricheș va juca în etapa următoare, în partida pe care Napoli o va disputa împotriva celor de la Sampdoria. Selecționerul a vorbit și despre accidentarea lui Nicușor Stanciu în meciul disputat de Sparta Praga în deplasarea de la Bohemians. ”Dacă durerea va persista, i se va face un RMN şi vom vedea dacă are o leziune fibrilară şi trebuie să stea mai mult timp sau dacă este o contractură, atunci o să stea câteva zile şi poate ajunge la naţională”, a mai spus Contra, care a primit o veste proastă înainte de meciurile pe care reprezentativa României urmează să le dispute în cadrul Ligii Națiunilor. Nicușor Stanciu s-a accidentat în meciul Bohemians – Sparta Praga și a fost schimbat la pauză. Jucătorul român a fost văzut pe finalul meciului în timp ce ținea o pungă de gheață pe picior, semn că acesta a fost motivul schimbării sale. Bohemians – Sparta Praga s-a terminat 1-1, la capătul unui meci în care toți cei 4 români din lotul Spartei au început titulari.

Accidentarea lui Nicușor Stanciu îi dă bătăi de cap selecționerului Cosmin Contra. Încă nu se știe cât de gravă este accidentarea jucătorului român, însă Contra trebuie să se gândească din timp la alternative, având în vedere că se apropie partidele din luna septembrie cu Muntenegru și Serbia, din cadrul Ligii Națiunilor. Bohemians și Sparta Praga s-au duelat în etapa a 6-a a campionatului Cehiei, praghezii având șansa de a urca pe prima poziție în clasament în cazul unei victorii. Tehnicianul celor de la Bohemians a început meciul cu: Vales – Dostal, Bederka, Smid, Bartek – Reiter, Krch, Hasek, Vanicek – Yusuf, Masek. Sparta Praga a avut la start următorul 11: Niță – Chipciu, Kaya, Radakovic, Vătăjelu – Stanciu, Kanga, Frydek, Plavsic – Tetteh, Sural.

ADVERTISEMENT