Fotbal intern

VIDEO. Contra, implicat într-un accident de maşină! Ce a păţit selecţionerul

Selecţionerul naţionalei României, Cosmin Contra, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier, înaintea meciurilor amicale cu reprezentativele Turciei şi Olandei, care se vor...
05.11.2017 | 00:05
VIDEO Contra implicat intrun accident de masina Ce a patit selectionerul

Selecţionerul naţionalei României, Cosmin Contra, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier, înaintea meciurilor amicale cu reprezentativele Turciei şi Olandei, care se vor disputa . Conform Digi 24, maşina în care se afla Contra s-a ciocnit cu un alt autoturism pe podul din faţa târgului Vitan din Bucureşti. Din primele informaţii, în urma tamponării nu sunt victime.

Cosmin Contra a devenit selecţionerul naţionalei României la mijlocul lunii septembrie, după demiterea germanului Christoph Daum. În primele sale meciuri ca antrenor la prima reprezentativă, ”Guriţă” a înregistrat o victorie (3-1 cu Kazahstan, la Polieşti) şi o remiză (1-1 cu Danemarca, la Copenhaga), acestea fiind ultimele partide din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Contra îl va avea ca adversar pe Mircea Lucescu

România va juca două meciuri amicale în perioada următoare: cu Turcia în 9 noiembrie, de la ora 20:15, la Cluj-Napoca, şi cu Olanda în 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Pentru aceste întâlniri, Cosmin Contra a convocat 17 jucători din străinătate, între care Bogdan Lobonţ, ca al treilea portar, fundaşul Cristain Săpunaru şi mijlocaşul Gabriel Torje.

Contra a spus că este o onoare să fie adversarul lui Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei: ”Mircea Lucescu este cel mai bun antrenor pe care l-a avut România şi este o onoare pentru mine să fiu adversarul lui. Nu este un meci al orgoliilor, este un meci amical. Dezamăgirea şi pentru naţionala Turciei, dar şi pentru a României, este mare. Ca şi noi, încep pe un drum nou, gândindu-se la următoarele europene. Eu sper să avem continuitate în evoluţie şi în rezultate, ăsta este singurul meu obiectiv”.

VEZI VIDEO AICI