Carousel hot news

Contra, concentrat pe meciul cu Juventus: “I-am văzut şi m-au surprins plăcut”

FC Dinamo a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul din prima ligă cu Juventus Bucureşti. "Câinii roşii" sunt pregătiţi de partida care se va juca la Ploieşti, Cosmin Contra fiind...
14.07.2017 | 17:40
Contra, concentrat pe meciul cu Juventus:

FC Dinamo a susţinut o conferinţă de presă înainte de meciul din prima ligă cu Juventus Bucureşti. “Câinii roşii” sunt pregătiţi de partida care se va juca la Ploieşti, Cosmin Contra fiind mai concentrat asupra acestui meci, preferând să vorbească mai mult despre Liga 1, decât despre dubla manşă cu Athletic Bilbao. Alături de antrenorul dinamoviştilor s-au aflat şi două dintre achiziţiile verii, Giorgios Katsikas şi Nascimento.

…despre meciul cu Juventus Bucureşti: “Avem o deplasare foarte periculoasă, la o echipă care a promovat la pas din Liga 2. I-am urmărit în această vară. Dacă nu luăm meciul în serios o să avem surprize neplăcute. Nu mă gândesc acum la meciul cu Athletic Bilbao, mintea mea este la partida cu Juventus. Întâi să începem cu dreptul în campionat. Mă deranjează că se vorbeşte despre meciul cu Bilbao şi mai puţin de partida cu Juventus. Cred că nu respectăm adversarul de mâine. Eu îi respect pentru că au promovat la pas. Am văzut 3 meciuri ale lor, pe cel cu Fenerbahce l-am văzut de mai multe ori. Nu mă sperie rezultatul, dar m-au surprins plăcut”

…despre meciul cu Athletic Bilbao: “Aduriz e un jucător extraordinar cum n-am mai văzut de mult. Bugetele echipelor spaniole cresc de la an la an. Echipele de acolo se luptă mereu ca să prindă cupele europene. Singurul avantaj pe care îl avem e că jucăm două meciuri până la partida cu Bilbao. Nu-mi doream un duel cu AC Milan. Nu au trei picioare cei de la Bilbao, am încredere în băieţii mei”

…despre transferuri: “Toţi jucătorii pe care i-am vrut se află printre noi. Nascimento e bine pregătit. Katsikas e într-o formă foarte bună. Anton e şi el pregătit, în timp ce Salomao este şi el în formă. Nascimento şi Katsikas abia aşteaptă să debuteze. Schimbul Dan Nistor-Nascimento l-am făcut pentru că şi eu şi Dan Petrescu ne-am dorit asta”

…despre lupta la titlu în noul sezon: “Noi vrem să câştigăm toate meciurile din acest sezon, pentru asta o să intrăm pe teren. Favorite, după părerea mea, sunt FCSB, CFR Cluj şi Viitorul”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri