Sport

Contra dezvăluie ce ofertă a avut Chiricheş: “Mă aşteptam să îl lase”

22.08.2018 | 23:34
Contra dezvaluie ce oferta a avut Chiriches Ma asteptam sa il lase

Cosmin Contra a dezvăluit în cadrul unei emisiuni a unui post TV ce ofertă a avut Vlad Chiricheş de a pleca de la Napoli în această vară. Chiricheş continuă să facă parte din lotul lui Napoli şi în acest sezon, deşi imediat după ce la echipă a sosit ca antrenor Carlo Ancelotti, în locul lui Maurizio Sarri, s-a scris o bună bucată de timp despre intenţia fermă a italianului de a renunţa la serviciile internaţionalului român.

Cosmin Contra a făcut această precizare şi ca urmare a faptului că are probleme de lot în compartimentul defensiv pentru primele două meciuri din cadrul nou înfiinţatei competiţii Liga Naţiunilor, la Ploieşti, pe 7 septembrie, cu Muntenegru, meci fără spectatori, ca umare a unor sancţiuni legate de preliminariile Euro 2016 şi la Belgrad, cu Serbia, pe 10 septembrie.

Contra dezvăluie ce ofertă a avut Chiricheş. Nu a fost singura primită în această vară

“Avem probleme la nivelul fundașilor centrali. Chiricheș își revine după operația de la umăr, Dragoș Grigore are și el probleme medicale. Am discutat cu Ancelotti. Mă așteptam să îl lase să plece în vară pe Vlad, dar nu l-a lăsat. A avut ofertă concretă, de la Sampdoria. M-am gândit și la Tamaș pentru acest post, dar are o pauză foarte mare de la echipa națională. Nu e o situație disperată. Bălașa este titular la FCSB, poate intra oricând”

Aşadar Contra vine cu informaţia conform căreia Vlad Chiricheş a avut ofertă concretă de la Sampdoria, dar cel care a zădărnicit mutarea a fost chiar omul care se părea că vrea să se descotorosească de român, adică antrenorul Carlo Ancelotti. Contra are o relaţie excelentă cu italianul, pentru că acesta l-a pregătit în perioada în care a jucat la AC Milan.

De Laurentiis l-ar fi vândut, antrenorii au spus nu

Nu a fost singura variantă reală pentru Vlad Chiricheş în această vară. Turcii de la Galatasaray ofereau 5 milioane de euro pentru internaţionalul român şi patronul lui Napoli, Aurelio de Luarentiis nu ar fi spus nu. Însă, s-a întâmplat la fel ca şi în perioada Sarri, când patronul îi pregătise bagajele lui Vlad şi antrenorul a oprit plecarea acestuia.

Contra a dezvăluit ce ofertă a avut Chiricheş. Patronul lui Napoli se înţelesese cu Sampdoria.. În imagine Carlo Ancelotti şi ăatronul Aurelio Di Laurentiis
Contra a dezvăluit ce ofertă a avut Chiricheş. Patronul lui Napoli se înţelesese cu Sampdoria.

Chiricheş ar fi putut inclusiv să revină în Premier League, acolo de unde a plecat la Napoli pe vremea când îmbrăca tricoul lui Tottenham. Newcastle United şi nou promovata Cardiff City ar fi plătit pe loc suma de 5 milioane euro. Interesant este că internaţionalul român tocmai şi-a prelungit în iarna acestui an până în 2022 contractul cu Napoli.

Cine este fotbalistul pe care nu ştie dacă i-l va lăsa lui Rădoi la tineret

Totodată Cosmin Contra a explicat şi care este fotbalistul pe care nu ştie încă dacă i-l va putea lăsa lui Mirel Rădoi la naţionala Under 21, care se luptă pentru calificare cu Portugalia şi Bosnia – Herţegovina. Acesta este Dennis Man, jucătorul lui FCSB.

“La Dennis Man există o discuție. Mirel mi-a dezvăluit planul, e foarte important pentru el. Probabil îl voi lăsa. Încă nu e nimic sigur. Eu mi-aș dori din toată inima ca jucătorii care au făcut pasul spre echipa mare, dar revin pentru două meciuri la tineret, să dea randament. Ivan a început să dea goluri, dar este titular incontestatbil în naționala de tineret.Pușcaș este suspendat și Mirel are nevoie de cineva ca el. Altfel l-aș fi chemat”.