Carousel hot news

“Nu există răceală între mine şi Negoiţă! Când nu mai pot, PLEC!”

Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre informaţia oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO, conform către Juan Albin...
Autor: Iuliana Spirache | 16.08.2017 | 17:09

Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre informaţia oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO, conform către Juan Albin pleacă de la formaţia din “Ştefan cel Mare” – vezi detalii.

“Guriţă” a vorbit despre relaţia pe care o are cu Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, dar şi despre posibilitatea ca în “Ştefan cel Mare” să mai ajungă noi jucători în această vară.

Click pe aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

…despre relaţia cu Ionuţ Negoiţă: “Eu nu am acceptat de la niciun patron să se implice în vreun fel. Dacă se întâmplă asta, atunci eu plec în secunda 2.Decizia cu Juan Albin a venit de la mine, iar clubul m-a sprijinit. Nu există nicio răceală între mine şi domnul Negoiţă. El a fost lângă mine şi a încercat să îmi facă cele mai bune condiţii la echipă. Eu eram plecat la Madrid dacă cineva se implica. Când nu mai pot, atunci o să plec”

…despre atmosfera de la echipă: “Toată lumea este afectată după eşecul de la Iaşi. Aceste două zile de pauză au făcut ca jucătorii să vină pregătiţi pentru că trebuie să muncim foarte mult. Sper ca această cădere să fie doar pe baza stresului acumulat în ultima lună. Acum o să jucăm săptămână de săptămână şi o să arătăm mai bine, o să avem rezultate şi continuitate”

…despre transferuri: “Vor mai veni jucători la Dinamo. Ne-am despărţit de Albin şi Azer şi o să încercăm să găsim jucători cu foame de performanţă, jucători care nu au probleme care să-i împiedice  să dea randament. Nu ştiu nimic de Rotariu! Nu m-am gândit la asta”

…despre plecarea lui Busuladzic: “În cantonament, agentul lui Busuladzic a venit o ofertă, după sosirile lui Anton şi Nascomento. Am vorbit cu Busuladzic şi a zis că vrea să plece pentru că putea să nu mai joace la fel ca în sezonul trecut. Vor veni alţi jucători care doresc să facă performanţă. Un jucăror care nu mai doreşte să rămână şi să facă performanţă poate pleca”

CONTRA DINAMO. Ce s-a întâmplat cu Juan Albin

…despre Juan Albin: “Juan Albin mi-a trimis mesaj acum două zile că este obosit psihic, fizic, că nu dă randamentul maxim. Eu i-am dat mesaj să se liniştească şi că vorbim la antrenament. Nu a venit la antrenament şi am luat decizia să ne despărţim de el. În secunda 2 m-am întâlnit cu Adi Mutu şi i-am transmis decizia mea. Niciun jucător nu poate să fie deasupra unei echipe. L-am înţeles pe Juan Albin şi am decis că e mai bine să ne despărţim. Dinamo nu pierde niciun ban după această plecare. Sunt motive pentru care el şi-a dorit să plece în Uruguay ca să fie alături de familia lui. E un jucător pe care eu mi l-am dorit, dar el nu este deasupra unei echipe ca Dinamo. Astea sunt lucrurile care s-au întâmplat. La Dinamo rămân jucători care îşi doresc performanţă”

…despre plecare: Eu nu vreau să mă laud cu statisticile mele, că am fost neînvins nu ştiu câte meciuri sau că am dominat multe meciuri. Sunt momente în care jucătorii nu dau randament şi de acolo începe mizeria. Eu am rămas la Dinamo ca să facem treabă, iar în momentul în care am simţit că nu pot face performanţă, atunci o să las locul altcuiva. Două înfrângeri nu mă fac să dau înapoi”

Juan Albin a ajuns la FC Dinamo Bucureşti pe 14 iulie 2017, după ce trupa din “Ştefan cel Mare” a reuşit să-l împrumute de la Veracruz pentru şase luni. Pentru echipa “câinilor”, Albin a jucat în cinci partide, adunând 176 de minute, fără să înscrie vreun gol.

1.000.000 de euro este cota lui Juan Albin, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!