ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dorit de FRF pe banca României, Contra a răspuns: “Nu e de refuzat!”

Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului de pe terenul celor de la CSM Politehnica Iaşi, duminică, 13 august, de la ora 20:00, în...
Autor: Iuliana Spirache | 13.08.2017 | 00:02
Dorit de FRF pe banca României, Contra a răspuns:

Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti, a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului de pe terenul celor de la CSM Politehnica Iaşi, duminică, 13 august, de la ora 20:00, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.

ADVERTISEMENT

“Guriţă” susţine că FC Dinamo Bucureşti va avea un meci dificil cu CSM Politehnica Iaşi şi laudă evoluţia moldovenilor din ultimele meciuri jucate în Liga 1 Betano. Mai mult, Cosmin Contra este sigur că trupa din “Ştefan cel Mare” are forţa necesară să se bată pentru câştigarea titlului. Antrenorul “câinilor” a dezvăluit că există posibilitatea ca la Dinamo să mai ajungă noi jucători, atât timp cât perioada de transferuri este deschisă.

CONTRA: “Poate mai aducem jucători!”

ADVERTISEMENT

“Este normal ca Flavius Stoican să îşi dorească victoria contra noastrp, după cum a evoluat Iaşiul în ultimele meciuri. Cu CFR, chiar dacă am pierdut, echipa a arătat bine, iar cu Steaua a jucat foarte bine, atât în apărare, cât şi în atac, fiind aproape de victorie. Va fi un meci foarte greu, istoria recentă ne arată că acest teren este unul dificil pentru Dinamo, dar sperăm să obţinem cele trei puncte. În ultimele cinci săptămâni am jucat din trei în trei zile, dar am încredere că vom fi recuperaţi până la ora meciului”, a spus Cosmin Contra.

”Dinamo a demonstrat de când sunt eu antrenor că poate câştiga orice meci. Pentru a ne bate la titlu trebuie să fim constanţi şi să facem mai puţine greşeli. De asemenea, trebuie săavem un lot care să ne permită să înlocuim un jucător important. Sigur, ne vom bate la titlu! Cât despre transferuri, atâta timp cât perioada de transferuri este deschisă, este posibil orice. Să şi plece jucători, dar să şi vină. Dacă va pleca cineva, vom transfera un alt jucător la fel de valoros, pentru a ne putea bate la titlu”, a mai adăugat Contra.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a vorbit şi despre arbitrajul din timpul meciului CFR Cluj – Dinamo 1-0. ”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Am vorbit despre Găman, pentru că în istoria lui cu Dinamo au fost probleme. Nu mă tem de arbitraje, cu toţii greşim, şi ei pot greşi. E normal. Dacă nu ar fi fost istoria lui cu Dinamo, nu aş fi vorbit despre Găman”, a punctat Contra.

CONTRA ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI. Pleacă de la Dinamo?

În ceea ce priveşte posibilitatea de a merge să antreneze echipa naţională a României, Cosmin Contra susţine că este dispus să negocieze cu FRF, dar că până în acest moment nu a fost contactat de vreun oficial al forului de la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Sunt doar zvonuri legate de echipa naţională. Nu m-a contactat nimeni până acum de la Federaţie. Dacă va fi, vom vorbi la momentul oportun. Am mai spus, echipa naţională nu se refuză, dar de aici şi până la altele e cale lungă. Acum sunt doar zvonuri lansate de cineva”, a declarat Cosmin Contra.

CSM Politehnica Iaşi – FC Dinamo Bucureşti, duminică, 13 august, de la ora 20:00, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!