ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Contra a sărit la bătaie la Cristi Balaj: “Nu mai respect pe NIMENI!”

UPDATE / La final, Cosmin Contra a explicat ieşirea nervoasă faţă de Cristi Balaj: "Mediaş e un teren unde nu putem să cîştigăm. Am avut şansa noastră, nu am dat gol! Dar ei au dat gol la o...
Autor: Constantin Radu | 06.10.2013 | 21:29
Contra a sărit la bătaie la Cristi Balaj:
Cosmin Contra a turbat de nervi

UPDATE / La final, Cosmin Contra a explicat ieşirea nervoasă faţă de Cristi Balaj: “Mediaş e un teren unde nu putem să cîştigăm. Am avut şansa noastră, nu am dat gol! Dar ei au dat gol la o fază dubioasă! Maniera de arbitraj a fost una şi mai dubioasă, într-o singură direcţie, cu fragmentări multe la noi şi ştiu ce spun, că îl cunosc foarte bine pe Balaj! La final i-am zis că de asta pleacă antrenorii valoroşi afară, din cauza unor astfel de arbitraje! Şi mi-a dat cartonaş roşu! Am tăcut pînă acum, dar ajunge! Nu mai pot să tac! Dacă cineva trebuie să cîştige campionatul,  să ni se spună, să nu mai deranjăm! Nu mai respect pe nimeni, dacă nu mai sînt respectat! Sau voi pleca din ţară! Nu se poate altfel! Ăsta e Cristi Balaj. Nu a făcut nimic greşit bătător la ochi, dar îl cunosc prea bine, ca să nu-mi dau seama ce a urmărit!”

ADVERTISEMENT

––––––––––––-

Petrolul a pierdut primul meci în acest sezon cu Gaz Metan, scor 1-0. Lupii nu mai pierduseră de 26 de partide, ultimul eşec fiind înregistrat tot cu Gaz Mediaş, 0-2, în noiembrie 2012. 

Partida a fost una sărac în ocazii de poartă, iar decisiv în stabilirea victoriei a fost centralul Cristi Balaj. Vitinho a pătruns pe partea stîngă a trimis spre poartă, iar Teixeira a respins, dar dincolo de linia porţii. Sau cel puţin asta a decis Cristi Balaj, pentru că golul a fost validat!

ADVERTISEMENT

Petrolul a contestat vehement decizia centralului. La final de joc, antrenorul Cosmin Contra a sărit la arbitru, supărat că a validat reuşita. Contra a primit cartonaş roşu, iar în acel moment antrenorul a explodat.  Furios, tehnicianul s-a îndreptat ameninţător spre el, cu braţele întinse, fiind foarte aproape să-l lovească pe Cristi Balaj. El a fost ţinut cu greu de staff-ul tehnic şi de jucătorii ploieşteni!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!