Fotbal intern

Nicolae Dică vrea un internațional român! Antrenorul FCSB s-a supărat pe impresar: “Nu e normal să facă asta”

29.11.2018 | 00:26
Nicolae Dica vrea un international roman Antrenorul FCSB sa suparat pe impresar Nu e normal sa faca asta

Alexandru Pașcanu, jucătorul lui Leicester, se află pe lista de transferuri a celor de la FCSB, dar și a altor echipe. Jucătorul care evoluează doar pentru echipa a doua a clubului din Premier League nu ar spune nu venirii sale în Liga 1 Betano.

Contra face lobby pentru Pașcanu

Cosmin Contra, selecționerul primei reprezentative, spune că FCSB are nevoie de un fundaș central precum Pașcanu, ținând cont și de problemele pe care echipa le are în defensivă. Contra a dezvăluit că a discutat cu Pașcanu și i-a transmis că trebuie să-și găsească o echipă unde are posibilitatea să evolueze constant.

”Eu i-am recomandat să-şi găsească echipă la care să joace, indiferent dacă în România sau în străinătate. Da, cum să nu fie o opţiune pentru FCSB? Mai ales că, din ce am văzut, au nevoie pe postul acela de un jucător precum Paşcanu. Mai ales că este un jucător care s-a integrat foarte bine, din ceea ce l-am simţit eu la naţională, are calităţi extraordinare. Pe Paşcanu şi l-ar dori orice echipă care se bate la titlu în România” – a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Dică s-a supărat pe impresarul lui Pașcanu

Nicolae Dică a dezvăluit că FCSB este interesată de Pașcanu, dar s-a arătat deranjat de faptul că impresarul jucătorului a oferit presei detalii despre un posibil transfer și chiar numele echipelor care îl doresc.

”Mie nu mi se pare OK ca un impresar să iasă şi să spună că-l vrea X sau Y” – a spus Nicolae Dică.

Alex Pașcanu (20 ani) este om de bază pentru echipa națională de tineret, alături de care a reușit să obțină calificarea la EURO 2019. Pașcanu a prins opt meciuri pentru Leicester U23 în actuala stagiune, marcând și un gol.

Nu doar FCSB îl dorește pe Alex Pașcanu, ci și rivalele roș-albaștrilor la titlu, CFR Cluj și U Craiova.