Foto. Contra îl are pe micul Neymar în lot! Ce tatuaj are un “tricolor”

Mirela Apostol   
in Galerie foto
20/03/2018, 14:23
Foto. Contra îl are pe micul Neymar în lot! Ce tatuaj are un “tricolor” GALERIE FOTO

Dorin Rotariu este jucătorul chemat de Cosmin Contra pentru amicalele cu Israel şi Suedia, care l-a imitat pe Neymar. Acesta şi-a tatuat pe dosul palmei stângi semnul său zodiacal, un leu (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO). Acelaşi tatuaj îl are şi brazilianul de la PSG.

Jucătorul lui Mouscron nu este singurul elev din lotul lui Cosmin Contra pasionat de tautaje. Şi Cristi Săpunaru, Nicolae Stanciu, Mihai Pintilii sau Gicu Grozav şi-au ilustrat preferinţele pe piele.

Şi-a dat restart la Mouscron

Dorin Rotariu are parte de o perioadă foarte bună. Plecat de la Bruges la Mouscron, fostul dinamovist şi-a regăsit forma şi se bucură de fotbal: “La Mouscron am şi rezultate, şi încredere. E greu să joci când eşti doar împrumutat la o echipă, fiindcă iei locul altuia pe care respectivii îl pot creşte şi-l vând. Speram în convocarea la naţională, pentru asta am plecat de la Bruges la Mouscron, ca să reîncep fotbalul”, a spus Rotariu pentru GSP.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×