Fotbal intern

Contra, în cârje la CFR Cluj – Universitatea Craiova! Cum s-a accidentat selecționerul

01.10.2018 | 22:26
Contra in carje la CFR Cluj  Universitatea Craiova Cum sa accidentat selectionerul

Selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra a venit în cârje să vadă partida CFR Cluj – Universitatea Craiova de pe arena din Gruia! De altfel, Contra a fost unul dintre puținii oameni care au ieșit din case ca să vadă meciul live. Prezența acestuia nu a trecut neobservată pentru că selecționerul avea piciorul stâng în ghips și se deplasa cu dificultate cu ajutorul cârjelor.

Conform unei televiziuni de sport, selecționerul s-ar fi împiedicat în timp ce urca treptele unui hotel, a căzut și a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase.  Contra a venit la meci pentru a vedea la lucru câțiva jucători pe care îi are în vedere pentru următoarele partide ale echipei naționale. România a debutat în Liga Națiunilor nu tocmai convingător. A remizat, scor 0-0, pe propriul teren cu Muntenegru, într-o partidă care s-a disputat la Ploiești și fără spectatori în tribune

Contra, în cârje la CFR Cluj - Universitatea Craiova! Antrenorul Cosmin Contra in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Cosmin Contra are șase victorii ca antrenor al echipei naționale

Contra, în cârje la CFR Cluj – Universitatea Craiova!

Pentru selecționata României a urmat deplasarea de la Belgrad care până la urmă nu a ieșit rău deloc. Tricolorii s-au luptat de la egal la egal cu sârbii și au terminat la egalitate, scor 2-2, dar au arătat în multe momente ale jocului forță. Pe 11 octombrie, România joacă acum în deplasare, în Lituania, în timp ce în aceeași zi se dispută și partida intre Muntenegru și Serbia. Pe 14 octombrie, tricolorii se întorc pe Arena Națională acolo unde au derby-ul grupei, returul cu reprezentativa Serbiei.

Cosmin Contra a fost numit selecționer al echipei naționale pe 17 septembrie 2017, într-un moment în care conducerea Federației Române de Fotbal ajunsese la un numitor comun în ce privește rezilierea contractului cu germanul Christoph Daum. Prima partidă ca antrenor al tricolorilor a însemnat o victorie pentru Cosmin Contra. România a învins în octombrie, anul trecut, cu scorul de 3-1 formația Kazahstanului.

10 partide a stat pe banca tehnică a naționalei Cosmin Contra