Fotbal intern

VIDEO. Mesajul lui Cosmin Contra înaintea întâlnirii cu Mircea Lucescu! “E emoţionant!”

Cosmin Contra a susţinut o conferinţă de presă înaintea amicalului cu Turcia, naţională antrenată de către Mircea Lucescu, în care a vorbit despre aşteptările pe care le are de la cei 29...
06.11.2017 | 11:05
VIDEO Mesajul lui Cosmin Contra inaintea intalnirii cu Mircea Lucescu E emotionant
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a susţinut o conferinţă de presă înaintea amicalului cu Turcia, naţională antrenată de către Mircea Lucescu, în care a vorbit despre aşteptările pe care le are de la cei 29 de jucători convocaţi.

“Guriţă” a vorbit şi despre subiectele de zi din fotbalul românesc, situaţia lui Denis Alibec sau a lui Steliano Filip, jucător din circuitul echipei naţionale, care absentează acum, poate şi pentru că a fost implicat în scandalul “beţie la Piatra Neamţ”: “Să avem mai multă încredere pe faza de atac, să fim mai incisivi. Dacă avem aceeaşi atitudine din cele două meciuri, sigur vom avea şi rezultate. Am vorbit la telefon cu Filip, ce să spună? Am spus eu ce aştept de la ei, că sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat, că sunt jucători din circuitul naţionalei. Am vorbit cu Nedelcearu şi Costache şi le-am spus că sunt dezamăgit de ei. Când eram eu la Dinamo nu s-au întâmplat astfel de lucruri. Nu ştiu cum aş fi reacţionat dacă se întâmpla când eram acolo. Trebuie să-i avem într-o formă bună, ca să aibă toată lumea de câştigat.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

La meciul cu Kazahstan s-a oferit Gicu, în Danemarca nu l-a mai vrut nimeni. Nu cred că e chiar aşa o problemă cine ia tricoul cu numărul 10. E o problemă dacă nu câştigăm meciuri, nu cine poartă tricoul ăsta. Avem o generaţie la tineret care dă semne că poate să vină în număr foarte mare la echipa naţională de seniori. Am vorbit cu Dani (n.r. selecţionerul Daniel Isăilă) despre treaba asta, cu Răzvan Marin. Ce mi-a zis Dani are sens. A mers la drum cu un anumit lot şi nu vrea să schimbe ceva ce merge foarte bine. Sper din toată inima să ne facă fericiţi după aceste două jocuri. Dacă va face 4 puncte în următoarele două meciuri, ne vom califica. Avem o generaţie foarte bună. Am adus anumiţi jucători cu exprirenţă care nu au mai fost de mult timp, mă refer la Torje, Săpunaru, care au jucat bine la echipele de club şi vreau să-i văd şi eu la lucru aici. Încerc să văd cât mai mulţi jucători în puţinul timp pe care îl am ca la începutul Lgii Naţionilor să ştiu pe cine mă bazez.

Contra: “Toţi am avea de câştigat!”

Cu Ştefan Radu e o misiune aproape imposbilă, sunt Tom Cruise 2. O să mă duc să îl ascult, să îi spun ce am pe suflet şi să vedem dacă o să pot să îl sensibilizez. Prima dată vreau să-l ascult şi după vă spun. Ştiţi discuţia pe care am avut-o cu Denis, e un jucător de mare valoare. Toţi trebuie să punem umărul să revină la forma bună, pentru că toţi am avea de câştigat. La fiecare meci pe banca echipei naţioanle este emoţionant. Să joci împotriva lui Mircea Lucescu e un pic mai multă emoţie”, a spus Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

Partida România – Turcia se va disputa joi, 9 noiembrie, pe Cluj Arena, de la ora 20:15.