Contra, încântat de Craiova-Viitorul. Ce a spus de Alex Băluță

Eduard Nicolae Popa   
în Echipa nationala
29/04/2018, 08:30
Contra, încântat de Craiova-Viitorul. Ce a spus de Alex Băluță
Cosmin Contra e selecționerul României din septembrie 2017

Selecționerul României, Cosmin Contra, a urmărit și el din tribune spectacolul de pe Noul Oblemenco, la meciul Craiova-Viitorul. „Guriță” a văzut la lucru mai mulți jucători care pot să apară în naționala României, atât la meciul amical cu Finlanda, care se va desfășura din iunie, dar și la partidele din Liga Națiunilor.

Spectacolul din „finala mică” a campionatului l-a încântat pe Contra: “Poate cel mai frumos meci din campionat. Am văzut un meci cu multe goluri, ocazii, ritm, agresivitate, două echipe scurte, care au jucat un fotbal plăcut. Două echipe care joacă și încearcă să joace fotbal, au jucători care se pretează la un astfel de joc. A ieșit un joc foarte frumos din toate punctele de vedere”, a precizat Contra la finalul partidei.

Contra, după Craiova-Viitorul: „Pot convoca 8 sau 9 jucători”

Cosmin Contra este de părere că ar putea să aleagă aproape un întreg prim 11 din jucătorii aflați sâmbătă pe teren. Unul dintre remarcații selecționerului a fost decarul Craiovei, Alexandru Băluță:

“Băluță trebuie să continue de aceeași manieră și dacă va continua așa e clar că mă obligă să-l chem la echipa națională. Mie mi-au plăcut toți jucătorii care sunt în vizor pentru echipa națională. Sunt vreo 8 sau 9 jucători. Și Ianis și alți jucători de la Viitorul și de la Craiova”, a mai dezvăluit selecționerul naționalei.

România se pregătește pentru debutul în Liga Națiunilor, care va avea loc pe 7 septembrie, pe teren propriu, în compania Muntenegrului.

Programul meciurilor este următorul:

7 septembrie: România – Muntenegru, Lituania – Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România – Serbia (ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45)

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

României a urcat patru poziții în clasamentul pe luna aprilie. Progresul tricolorilor survine după cele două victorii obţinute în meciurile amicale de luna trecută, 2-1 cu Israelul în deplasare şi 1-0 cu Suedia, la Craiova

Închide ×