Fotbal international

Contra, “înţepat” de fostul secund al lui Christoph Daum

25.04.2018 | 23:07
Contra,
Christoph Daum şi Ionut Badea
ADVERTISEMENT

Ionuţ Badea spune că înlocuitorul lui Christoph Daum, cel căruia i-a fost secund pe banca naţionalei, s-a bucurat de rezultatele generate de schimbarea de antrenor.

Pe lângă săgeţile trimise către Cosmin Contra, acesta a vorbit şi despre mesajul pe care l-a primit de la neamţ, după ce a semnat cu Concordia Chiajna: “Daum a fost adus pentru a schimba ceva. De obicei, când schimbi ceva, se produce o mică revoluţie. Astfel, se întâmplă ca cel care vine să se bucure de rezultatele acestei mici revoluţii.

“Daum n-a avut timp”

Ca rezultate, putem spune că nu au fost cele aşteptate. Însă nu putem spune că Daum nu este un antrenor bun. Poate că nu a fost bun momentul în care a venit aici. Timpul nu a fost deloc de partea domniei sale, pentru că au fost doar şase acţiuni în mandatul lui Daum, timp în care nu prea poţi schimba o mentalitate.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu domnul Daum. S-a bucurat pentru mine. Chiar a făcut o remarcă, pe care a trebuit să i-o spun şi preşedintelui (n.r. de la Chiajna). I-a transmis că a luat cel mai bun antrenor alături de care a lucrat”, a declarat Ionuţ Badea conform Telekom Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri