Cele mai citite

Contra a cedat nervos. “Că Olanda e vai de mama ei… Ne daţi la picioare!”

România - Olanda va avea loc marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Naţională", iar Cosmin Contra a avut o reacţie nervoasă înaintea meciului amical.
13.11.2017 | 12:23
Contra a cedat nervos.
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, s-a arătat nemulţumit de faptul că li s-ar fi luat din merite jucătorilor săi prin prezentarea crizei de la naţionala Olandei şi prin faptul că naţionala lui Mircea Lucescu a avut un joc slab pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

“Noi luăm din merite. Că Olanda este slabă, Turcia echipă slabă, iar băieţii ăştia nu au niciun merit. La înfrângeri că nu au nicio valoare, că e generaţie ratată. Când băieţii ar trebui lăudaţi! România nu a lăsat Turcia să joace fotbal, d-aia a fost aşa. Turcia are valoare de la mijloc în sus şi poate juca foarte bine.

Contra, înainte de România – Olanda. “Mi se pare anormal!”

Băieţii au înţeles atât de bine ce le-am zis, mi se pare anormal dacă ne tot daţi la picioare când jucăm prost să nu ne luaţi din merite acum. Aţi început o campanie că Olanda sunt vai de mama lor. În loc să construim ceva, hai să nu construim!? Băieţii au făcut un meci bun. Şi ei se simt bine când sunt apreciaţi”, a spus Contra în conferinţa de presă suţinută înaintea meciului amical România – Olanda.

ADVERTISEMENT

România, Turcia şi Olanda nu au reuşit să se califice la Campionatul Mondial din Rusia 2018, iar cele trei selecţionate speră să ajungă la Campionatul European din 2020. Mai mult, “Portocala Mecanică” nu a participat la ultimele două turnee finale. 

România – Olanda, marţi, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe “Arena Naţională”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri